ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
6.11.2017 | 20:16

...

Λοιπον έχω τρομερη ταχυπαλμία τυψεις αγχος. Εμαι μαθήτρια της Γ γυμνασίου και μπορω να πω ότι είμαι αρκετα καλη μαθητρια (3η καλυτερη στην ταξη). Δεν το λεω από ψωνιο ή για να δειχτω απλα για να καταλάβετε ακριβώς την κατάσταση. Την Παρασκευή γραψαμε τεστ στα μαθηματικα και δεν έγραψα όπως θα ήθελα. Εγραψα σωστες σκέψεις λάθως όμως αποτελεσματα ξεχασα λεπτομερειες, και τελικα τελις παντων θεωρω να εχω παει επιεικώς χαλια. Είμαι μια μαθήτρια που πάντα κανει τις ασκησεις μονη μου και το 90 στις 100 φορες είναι σωστες. Συνηθως δεν σηκωνω το χέρι μου για να πω γιατί σκέφτομαι ότι ίσως είναι λαθως αυτο που θε πω ομως ΠΑΝΤΑ ΚΑΝΩ ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΜΟΝΗ ΜΟΥ. Όταν όμως σηκώνωμαι στον πινακα τις λύνω λάθως ή κομπλαρω και καταληγω να λέω βλακειες. Οπότε το ότι εγω στο σπιτι μου μονη μου αναιρειται από την στιγμή που ο καθηγητης/καθηγήτρια (δεν θελω να αποκαλυψω) με σηκωνει ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΣΤΟ ΤΟΣΟ και εγω λύνω λαθως (λαθη βλακειας που όμως σε συνδυασμό με το γεγονος ότι δεν σηκωνω το χέρι μου με κάνει να φαινομαι μια μαθήτρια του 15)Καπως ετσι είχανε κυλισει και τα πράγματα πέρισι... Τι εννοω, εννοω ότι συνεχιζω το ίδιο πραγμα με περισι και ενω συμμετεχω υπερβολικα σε ολα τα μαθηματα στα μαθηματικά είμαι μουγκα και προσπαθω να ακούσω και να θυμαμαι όλα αυτα που λέει αυτος/αυτή στην τάξη. Δυστυχως αυτός ο ανθρωπος δεν μας ελεγχει καθημερινα τετραδια και δεν εκτιμα τον κόπο μου. Κρινει από τις μια δυο φορες που σηκωθηκα και από τα τεστακια διαγωνισματα. Πέρισι μου εβαλε 18 παρ' όλο που του/της εγραψα 13 και είπε ότι δεν το ελαβε υπιψιν του/της. Όμως δεν θα κάνει το ίδιο και φέτος (νομίζω). ΞΕΡΩ ΑΡΓΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΤΕΤΡΑΜΗΝΟ ΑΛΛΑ ΕΊΜΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΦΑΣΗ ΤΡΑΓΙΚΗ ΠΟΥ ΣΙΓΟΥΡΑ ΓΕΛΑΤΕ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΛΕΤΕ ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΧΑΖΟ ΠΑΙΔΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΚΤΙΜΑ ΤΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ ΣΤΗ ΖΩΗ. Τωρα αυτό εχει για μένα σημασια. Τωρα να πω γιατί εχω τυψεις, εχω τυψεις γιατί δεν είπα στους γονεις μου ότι εχουμε συναντηση γονεων σημερα και φοβαμαι ότι αν το μαθουν από καποιον τριτο (πχ από την μαμά της κολλητης μου) θα γίνουν εξαλλοι που τους το εκρυψα. Νιωθω ότι αν τα γραψω εδω πραγματικα εξομολογουμαι. Μακάρι Χριστέ μου να μην μαθουν τιποτα και να μου βαλλει εναν καλό βαθμο στο τετραμηνο Λιφο δωστε μου τα φωτα σας!!!!!!
3
 
 
 
 
σχόλια
Άμα αγχώνεσαι τόσο στο γυμνάσιο στο λύκειο τι θα κάνεις; Καταρχήν βρες από που πηγάζει όλο αυτό και κατά δεύτερον για να σε καθησυχασω, έτσι ήμουν και εγώ στην ηλικία σου και αγχωνομουν για το αν θα βγάλω μέσο όρο 18 ή 19 και όταν έφτασε η Γ λυκείου είδα πως αυτά που μαθαίναμε τις πρωιγουμενες τάξεις δεν είχαν καμία απολύτως σχέση με τα τωρινά. Οπότε keep calm and enjoy gimnasio.
Καλό μου κορίτσι ηρεμήσε.Αν σου έβαλε περισυ 18 ενώ εγραψες 13 παει να πει ότι ο/η καθηγητής/τρια (ααααααχ) έχει περισσότερο νιονιο από όσο του/της καταλογίζεις. Στους γονείς σου ομολόγησε την αλήθεια και πες ότι φοβοσουν την αντίδρασή τους. Είναι βέβαιο ότι δεν θα εξαγριωθουν, άλλωστε δεν συντρέχει λόγος ικανός.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Scroll to top icon