ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
6.11.2017 | 20:34

.

Ειμαι παρθένα. Σκεφτομαι να προχώρησω με καποιον που τον γνωριζω αρκετο καιρο και τον θελω πολυ! Να του το πω; Πως να του το πω; Νιωθω πολυ αβολααα!
3
 
 
 
 
σχόλια
Θα προτεινα να το πεις για τους λογους που ανεφερε η Τζεσικα αλλα κ να μην παραξενευτει απο τυχον ενδοιασμους ή περιεργες αντιδρασεις λογω αγχους εκ μερους σου..@ κατοικο μοναχουλης : Καταλαβαινω τον ρομαντισμο του πραγματος αλλα αυτο το "τιμη" αδερφακι μου,με εκανε να θελω να ξερναω κροκοδειλακια..(φιλικα στο λεω)Για το δοσιμο σωματος + ψυχης θα συμφωνησω αλλα νομιζω οτι κολλαει περισσοτερο σε περιπτωσεις αγαπης..(Εδω η κοπελα ενα απλο "τον θελωωω"ειπε...Βεβαια ,σε ο,τι κ να κανουμε ,αν δινουμε ψυχη κ σωμα μαλλον πετυχημενο θα βγει)@ Καραβαν' : Συμφωνω σε ολα αυτα που λες αλλα αυτον τον "αυτονοητο σεβασμο" αληθεια ποσο ευκολα τον συνανταμε?Μπορει κατι να μου διαφευγει αλλα εγω τον συνανταω δυσκολα...Συμφωνω οτι πρεπει να εξυπακουεται αλλα οι σχεσεις περα απο τις δυναμικες (που αν καταλαβα εννοεις επικοινωνια,σεξ )θεωρω οτι χωρις σεβασμο δεν προχωρανε..Βεβαια ισως κ οι δυναμικες που αναφερεις,ειτε ειναι αυτες ειτε οχι,ενδεχομενως να ενεχονται στον σεβασμο..Επειδη για μενα ο σεβασμος ειναι το α κ το ω στις σχεσεις ,μου επιτρεπεις να προσθεσω στην τελευταια σου προταση την λεξη "μονο"?
Scroll to top icon