ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
9.11.2017 | 20:14

Χαλια ολα!

Αν και σχεδον ολοι μου λενε ποσο ομορφη ειμαι στο προσωπο κατι το οποιο εγω η ιδια καποιες φορες αμφισβητω αλλα και δεχομαι, το προβλημα δεν ειναι στο προσωπο αλλα στο σωμα. Ειμαι σιγουρη οτι οποιος με βλεπει απο μεσα του λεει "Ωω κοιτα την χοντρη!" ή "Αυτη μωρε εκει περα η χοντρη!". Κουραστηκα να αποδεικνυω στους αλλους οτι ειμαι κατι καλυτερο απο αυτο που φαινεται, οτι δεν ειμαι μια μηχανη φαγητου που θελει να τους τρωει ολους. Και να ξερουν ολοι αυτοι με κρινουν πως δεν ημουν ετσι παντα, πωα τα κιλα τα πηρα απο στενοχωριες.Μου αρεσει καποιος. Μιλαμε αρκετα, αυτος δεν με φωναζει με το ονομα μου χρησιμοποιει ψευδωνυμα οχι κοροιδευτικα, του τυπου παραλλαγης του ονοματος μου. Δεν ξερω αν αυτο σημαινει κατι για την προς το παρον φιλικη μας σχεση. Παντως υπαρχει και η γλωσσα του σωματος οπως αγγιγμα στον ωμο, στηριγμα πανω μου. Εχει περασει απο το μυαλο το ενδεχομενο να με θελει αλλα η ασχημια του σωματος μου το διωχνει χιλιομετρα μακρια. Γιατι? Γιατι καποιες φορες ρσπρωχνε με το ποδι του την καρεκλα που καθομουν και με δυσκολια κουνιοταν η καρεκλα και λεει δεν μπορω ρε να την σπρωξω και λεει γιατι αραγε. Ή καποια αλλη φορα ελεγε για μια ομορφη κοπελα που μοιαζαμε και εξωτερικα εκτος απο το σωμα και εσωτερικα οτι αυτη εχει κορμι λαμπαδα και οτι εγω μοιαζω με εναν πολιτικο χοντρο (δεν θυμαμαι το ονομα του τωρα).Δεν ξερω αν εχω ελπιδες !!!!!
1
 
 
 
 
σχόλια
Φαίνεσαι πολύ γλυκιά απο αυτα που λες... πρόσεξε λίγο λοιπόν την εμφάνιση σου και θα δεις θεαματικά αποτελέσματα... μη φοβάσαι τίποτα... παρεμπιπτόντως το καλοκαίρι του 2012 εγώ προσωπικά εχασα 22 κιλά είναι μια απόφαση ολο... άπαξ και τη πάρεις εχεις τη δύναμη να το κάνεις.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Scroll to top icon