ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
11.11.2017 | 02:31

Αδιεξοδο

Εχετε νιωσει να ειστε εγλωβισμενοι σε ενα ατερμωνα επαναλαμβανομενο συναισθηματικο αδιεξοδο? Να ειστε στο χειλος του γκρεμου και να μην υπαρχει λογικη λυση? Πως να συνεχισω? Σαμποταρω την ιδια μου την ευτυχια? Ποτε θα ερθει μια μερα που ολα θα ειναι απλα?
2
 
 
 
 
σχόλια
Αν αναφέρεσαι στον ερωτικό συναισθηματικό τομέα τότε ναι υπάρχει αρκετή δυσκολία στο να παρθούν αποφάσεις και δημιουργείται σύγχυση και ψυχολογική πίεση. Γενικά μπορεί να νιώθει κανείς ότι αναλώνεται σε κάτι χωρίς να μπορεί να το ελέγξει, διότι τυχαίες καταστάσεις, μία όχι πλήρη εικόνα να δημιουργεί αμφιβολίες και ταραχή εμπιστοσύνης. Κάποιες φορές και ατυχείς συγκυρίες επιδεινώνουν τα αισθήματα αυτά. Αναφέρομαι πολύ γενικά στο πως μπορεί να νιώθει κάποιος εγκλωβισμένος γιατί υπάρχουν περισσότερες λογικές εξηγήσεις σε κάτι που δυσκολεύει τη σχέση και να μην ξέρει το τι πραγματικά ισχύει. Η αλήθεια είναι ότι πραγματικά έχουν δημιουργηθεί και σε μένα παρόμοιες ερωτήσεις που κάνεις και συ, αλλά πιστεύω πως η αλήθεια θα φανεί με υπομονή, επιμονή και δίνοντας χρόνο και στην άλλη πλευρά να μας δείξει το τι συμβαίνει στην ουσία.
Το να μην υπάρχει λογική λύση, ακούγεται λίγο απίθανο. Το πιο πιθανό είναι να υπάρχει και να μην την έχεις ανακαλύψει ακόμη, να είναι δύσκολη στην εφαρμογή ή κάτι αρκετά σύνηθες είναι να μη μας αρέσει η ενδεδειγμένη λύση. Οι αποφάσεις που παίρνουμε πάντα αποκλείουν κάποιες επιλογές ή καταστάσεις που μπορεί και να μας αρέσουν αλλά όπως λέει η ρήση: " Σου υποσχέθηκαν ότι η ζωή αξίζει τον κόπο, όχι ότι είναι εύκολη υπόθεση."
Scroll to top icon