ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
16.11.2017 | 20:53

Γνώμες για πεθερές

Καλησπέρα.το πρόβλημα είναι η μάνα του αντρα μου κ η αδερφή του ή οποία είναι ανυπαντρη 40 άρα κ νομίζω τα λέει όλα αυτός ο συνδυασμός.δηλαδή πόσο ωραίο ντουέτο κάνει με την μάνα της οι οποίες δεν δουλεύουν επομένως έχουν πολύ χρόνο να ασχολούνται μαζί μου εφόσον ο άντρας μου τους τα προσφέρει όλα.είμαστε λίγο καιρό παντρεμένοι μένουμε σε δικό μου σπίτι γιατί το δικό του μένουν η γεροντοκορή με την μάνα της παρόλο που ακωμη το πληρώνουμε εμείς το δάνειο.οπότε με βλέπουν μου πετάνε κακίες κ θέλουν να με σκάσουν.δεν τους αρέσει τίπότα από ότι κάνουμε από ζήλεια φυσικά.την μέρα του γαμου μου κανανε πολλά για να μου χαλάσουν αυτή την μέρα.με περνάνε τηλ κ μου λέγανε γιατί είναι έτσι το ένα γιατί το άλλο ότι τίποτα δεν ήταν καλά χωρίς φυσικά να δώσουν ένα ευρώ. ..εγώ αποφεύγω πολύ να πηγαίνω κ τους το έχω δείξει όμως δεν με αφήνουν ήσυχη παρόλο που τους έχει κάνει νύξη ο σύζυγος. Δεν ταιριαζουμε καθόλου σαν χαρακτήρες με αυτές τις γυναίκες όταν λέω εγώ άσπρο αυτές λένε το αντίθετο για να μου την.σπάσουν. ο άντρας μου ενώ έχει δει τι μας έχουν κάνει κ πόσα μου έχουνε πει δεν τους το έχει κόψει ακωμη. ..είμαστε περίπου 6 μήνες παντρεμένοι κ αναρωτιέμαι αν ποτέ θα δει ποιες πραγματικα είναι κ ότι δεν βοιαζονται καθόλου για τον άντρα μου πάρα μόνο τον βλέπουν σαν πορτοφόλι. Εγώ πληρώνω τα περισσότερα μέσα στο σπίτι κ αυτού δεν του έχουν δώσει τίποτα ακωμη από την περιουσία ενώ εμένα αντίθετα οι δικοί μου μου παραχώρησαν το μερίδιο μου.αναρωτιέμαι γιατί ο άντρας μου τις υπερασπιζετε τόσο?ενώ έχει δει πράγματα από αυτές είναι δυνατόν να είναι τόσο αφελής διότι σε άλλα θέματα δεν είναι χαζός.έχω πλεον κουραστεί. ..
10
 
 
 
 
σχόλια
Μάλλον παρεξήγηθηκα δεν τα διατύπωσα σωστά. ..δεν με ενδιαφέρει καθόλου η περιουσία του συζηγου διότι έχω δική μου πιο μεγάλη απλά το πρόβλημα μου είναι που ο άντρας μου υποτηριζει τους δικούς του κ όχι εμάς που ανοίξαμε σπίτι. Το πρόβλημα μου είναι αυτό κ ότι μας δημιουργούν συνέχεια προβλήματα η αδερφή του κατά κύριο λόγο.το ότι την αποκαλώ γεροντοκορή δέν είναι για να την υποτιμησω ούτε έχει να κάνει με την ηλικία απλά λόγω συμπεριφοράς κ ότι με κρίνει συνεχώς κ πεταγετε στα οικογένειακα μας θέλοντας να επιβάλει την γνώμη της όπως συνφέρει εκείνη. Δεν ειμε τεράς κ κακια νύφη απλά έχω δώσει τα πάντα και πήρα πίκρα κ με στενοχωρει το ότι ο άντρας μου δεν το παραδέχεται απόλυτα. .κ απορώ τον λόγο που το κάνει όλα τα άλλα περί περιουσίας δεν με ενδιαφέρουν απλά δεν θέλω να με εκμεταλλευοντε κ όλας κ να κοιτανε να μου τα φάνε διότι εδώ κ 2 χρόνια μου χρωστάνε ένα μεγάλο ποσο από δανεικά που γίνανε αγυριστα.κ ακούω κ σπόντες από πάνω κοιτάνε πως θα με στενοχωρεσουν όταν με δουν μόνη. Μπροστα στον άντρα μου δεν πετάνε το φάρμακί τους
Σ' έχω πάρει γραμμή, σου λέω, κατάλαβα τι παίζει. Και επιμένω, σε τέτοιους τοξικούς ανθρώπους ξέχεσμα κι έξω απ'την πόρτα. Για τα δανεικά, δίνεις ένα ωραίο τελεσίγραφο να τα επιστρέψουν. Ειδάλλως, τους λες μη μου τα επιστρέφετε, βαλτε τα στο δάνειο του σπιτιού κι είμαστε πάτσι. Η υποχωρητικη στάση σε τέτοιους ανθρώπους μόνο περισσότερο θράσος τούς δίνει για να εκτονώνουν την κακία τους.Για τον άντρα σου, δώσε ένα ελαφρυντικό διότι είναι οικογένειά του και προσπαθεί να κρατήσει κάποιες ισορροπίες.
Ευχαριστώ για την υποστήριξη πραγματικά μερικοί εδώ μέσα κάνουν πλάκα και δεν καταλαβαίνουν τι πόνο μπορεί να κουβαλάει ο άλλος μέσα του οπότε αν δεν θελούν να βοηθησούνε με μια συμβουλή καλό είναι να μην κατά κρίνουν. Γιατί δεν ξερουν τι περνά ο άλλος. Όσον αφορά τα χρήματα είναι χρήματα που μου άφησε ο πατέρας μου που δεν είναι πλέον στην ζωή με πολύ κόπο κ όχι με το να κάθετε όπως μερικές μερικές.κ δεν έχω σκοπό να τα δώσω σε ένα σπίτι που δεν θα μείνουμε ποτέ. Παρά μόνο το παιδί του αντρα μου αν μας αξιωσει ο θεος κ κανουμε κ αυτο κάποια στιγμή όταν φύγουν οι αλλοι από την ζωή. Άλλωστε δεν ξέρω εάν θα το αφήσει ο πεθερος μου στον άντρα μου όποτε με τιποτα δεν θα τους τα χαρίσω. ..απλά αν ήταν εντιμοι θα μου τα δίναν εστω λίγα λίγα..αλλά όχι μόνο αυτό αλλά από αυτούς δεν ακουσα ούτε ένα ευχάριστω.στην γιορτή μου δεν μου πήρανε ούτε ένα απλό δωράκι με 10 ευρώ. Οπότε κρίνεις.
Ετσι είναι μερικοί άνθρωποι. Οπως η κουνιάδα και η πεθερά σου. Επειδή δεν είναι δημιουργικοί οι ίδιοι, τρέφονται από τις ζωές των άλλων. Εμπλέκονται συνέχεια, κριτικάρουν συνέχεια και ρίχνουν χολή για να νιώσουν οι ίδιοι καλύτεροι. Να γεμίσουν τα κενά της ζωής τους. Μην τους δίνεις αυτό το προνόμιο. Ακόμα κι αν χρειαστεί να "σπάσεις" τα αυγά και να φανείς κακιά. Καλύτερα κακιά παρά κορόιδο. Ο,τι θεωρείς ότι δικαιούσαι, να το διεκδικήσεις. Καλή τύχη.
Όπως λέει και ο/η ντροπής πράγματα, θα τις πιάσεις και τις δυο και θα τους πεις σταράτα. Όχι βρισιές, αλλά σταράτα. Και στον άντρα σου το ίδιο. Δε θα τις βρίσεις, αλλά θα είσαι ξεκάθαρη στο πως σε κάνουν να αισθάνεσαι. Και δοκίμασε να μην πληρώσεις μια φορά το δάνειο, έτσι για να δούμε τι θα γίνει. Παίζει οι σκύλες να γίνουν αρνιά.
Έχω βάλει τον άντρα μου να τις τα πει πριν μερικούς μήνες οπως κ εγω τους έχω πει ορισμένα πράγματα αλλά βλέπω ότι ακωμη συνεχίζουν τα ίδια. ...όσον αφορά το δάνειο ο άντρας μου θέλει να συνεχισει να το πληρώνεί ήταν εδω κ 10 χρόνια πριν καν γνωριστούμε και τον έχουν βάλει να υπογράψει οπότε τα κρατάει η τράπεζα τα χρήματα δεν ξέρω κατά πόσο μπορεί να κάνει κάτι για αυτό. ..
Προς τους υπόλοιπους σχολιαστές: Τη νοιάζουν τα λεφτά, ναι, και καλά κάνει και τη νοιάζουν, όπως καλά κάνει και είναι στραμμένη γιατί το σπίτι είναι δικό της, πλήρωσε το γάμο της, πληρώνει αυτή τα περισσότερα έξοδα και πληρώνει και το δάνειο του σπιτιού που κάθονται αυτές αραχτές χωρίς να δουλεύουν και χωρίς να αξιοποιούν την περιουσία που έχουν για να βοηθήσουν το ζευγάρι. Δηλαδή γιατί να είναι υπεράνω η κοπέλα, δεν κατάλαβα;Οσο για σένα εξ. , ένα ξέχεσμα κι έξω απ'την πόρτα και οι δύο. Μη σου πω να θέσεις και επιφυλάξεις ως προς την αποπληρωμή του στεγαστικού δανείου και θα δεις για πότε ρευστοποιείται η ακίνητη περιουσία.
Πρώτα απ' όλα το σωστό είναι ακόμη*.Δεύτερον όσα νεύρα κι αν την έχεις δεν είναι σωστό που την χαρακτηρίζεις "γεροντοκόρη". Δηλαδη όποιος παντρεύτηκε έχει αξία και όποιος όχι τον υποτιμάμε; Τριτον μήπως κι εσύ νοιάζεσαι μόνο για τα λεφτά; Αφού μένετε στο δικό σου σπίτι λογικό δεν είναι να πληρώνεις εσύ τα περισσότερα έξοδα; Και τι σε νοιάζει να πάρει το μερίδιο του απ την περιουσία; Αυτό είναι δικό του πρόβλημα. Εξάλλου και να το πάρει δεν πιστεύω να σου γράψει τίποτα στο δικό σου όνομα. Ο καθένας κρατάει τα δικα του και τελειώνει η υπόθεση
Scroll to top icon