ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
19.11.2017 | 18:19

όταν το μέλλον είναι εδώ

Βρίσκομαι σε πανικό. Προσπαθώ να μην το δείξω γιατί φαίνεται γελοίο, όμως για μένα δεν είναι. Έχω περάσει όλη μου την ζωή μόνη. Βρίσκομαι πια κάπου στα μέσα. Πίστευα πάντα ότι τα πράγματα κάπως θα αλλάξουν, ότι κάτι θα κάνω ή κάτι θα μου συμβεί. Και έκανα και ου συνέβησαν, συνέχισα όμως να είμαι μόνη. Τώρα λοιπόν αντιλαμβάνομαι ότι δεν θ' αλλάξει αυτός ο πυρήνας μοναξιάς. Και φοβάμαι πολύ. Νιώθω θλιμμένη που δεν υπάρχει κάποιος για μένα. Νιώθω σαν να περπατάω με 10000 βολτ να με διαπερνούν. Συνεχίζω να καλώ κόσμο να βγαίνουμε, ακόμα και όταν με απορρίπτουν βγαίνω μόνη. Συνεχίζω να κινούμαι, και αυτή η επιμονή μου με φοβίζει περισσότερο. Τα γράφω αυτά για να διαβάσω κάποιο σχόλιο, ίσως κάτι που δεν έχω σκεφτεί.Ευχαριστώ.
5
 
 
 
 
σχόλια
Κοίτα να δεις, συμβαίνει και σε άλλους αυτό που περιγράφεις. Κάποιος μπορεί να σου πει ότι κάτι φταίει επάνω σου, εγώ νομίζω ότι απλά δεν είναι τα κατάλληλα άτομα για σένα και εσύ δεν μπορείς να το διακρίνεις. Ίσως να βρεθούν κάποια στιγμή πιο κατάλληλα άτομα στον περίγυρό σου, και το εύχομαι.
Αναφέρεις πως καλείς κόσμο να βγείτε...αυτό σημαίνει πως έχεις παρέα,όπως και το ότι κινείσαι μόνη δείχνει θέληση.Εσύ ως παρατηρητής του εαυτού σου,δεν έχεις αντιληφθεί πού στραβώνει όλη αυτή η προσπάθεια και η αναζήτηση?Προφανώς τα άτομα που συναναστρέφεσαι δεν σε γεμίζουν συναισθηματικά...Μήπως καταλήγεις να αισθάνεσαι ακόμη πιο κενή και μόνη μέσα από όλη αυτή τη διαδικασία που έχεις υποβάλει τον εαυτό σου?Μήπως πρέπει να επικεντρωθείς σε εσένα?Ίσως αυτή η <<εμμονή>>να βρεις κάποιο άτομο,σε έχει εξαντλήσει...Προσπάθησε να απασχολήσεις το μυαλό σου με κάτι άλλο.Δεν είσαι μόνο αυτό.
Αυτά είναι, ταύτιση ψευδώνυμου και απόψεων! Αγαπητή εξομολογούμενη ήθελα απλά να σου πω ότι αυτό που περιγράφεις είναι πλέον αρκετά σύνηθες, δυστυχώς η μοναξιά τείνει να γίνει η μάστιγα της εποχής μας. Το κενό που νιώθεις ίσως σχετίζεται με τη ματαίωση της βασικής σου προσδοκίας-επιθυμίας. Το ότι δεν συμβαίνει δεν σημαίνει απαραίτητα ότι κάνεις κάποιο λάθος ή ότι θα έπρεπε να κάνεις κάτι διαφορετικά. Αν δε, ανήκεις στην κατηγορία εκείνων που ψάχνουν αυτό που θα τους καλύψει συναισθηματικά και όχι απλά μια σχέση "για να μην έχει να λέει η κυρά Κούλα" τότε σίγουρα θα δυσκολευτείς περισσότερο. Σε κάθε περίπτωση αυτά είναι και λίγο τυχαία και τυχερά...ποτέ δεν ξέρεις, ο έρωτας εμφανίζεται πάντα στα πιο απίθανα σημεία. Σου εύχομαι ολόψυχα να σε τοξοβολήσει σύντομα!
Για όλους υπάρχει κάποιος, αργά ή γρήγορα θα βρεθεί. Αν νιώθεις όμως ότι είσαι εγκλωβισμένη γιατί δεν επισκέπτεσαι έναν ψυχολόγο; Ίσως σε βοηθήσει να δεις κάτι που σου ξεφεύγει.
Scroll to top icon