ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
22.11.2017 | 03:14

Ατιτλο

Είχα καιρό να μπω κ να διαβάσω.Σήμερα ασχολήθηκα με τα ποστ που ένιωσα ότι είναι κοντά σε αυτό που βιώνω.αποψε είχα την ανάγκη να "ποσταρω" χωρίς να το διαβάσει κάποιος γνωστός μου.Δοξα τω θεώ έχω υγεία,εγώ και όλη μου η οικογένεια.Ειναι το πιο σημαντικό.Δεν θα το αμφισβητήσω.Δυστυχώς υπάρχουν στιγμές απέραντης μοναξιάς μέσα στην ψυχή μου,κενά που γεμίζουν με δάκρυα που πλημμυρίζουν τα μάτια μου..Είμαι στο σημείο μηδέν.Ανεργη,σε σχέση που συμβιώνουν αλλά όχι με ελάχιστη κατανόηση.Παλεύω με το θεριό που έχω μέσα μου,κ με τον φίλο μου ώστε να του δώσω κίνητρα να εξελιχθεί σαν άνθρωπος κ συνεπώς κ η σχέση μας(όχι γάμος κλπ).Παλεύω για τους άλλους,είμαι εκεί,τους ακούω,τους συμβουλεύω..Μόνο ένας άνθρωπος μπορώ να πω ότι γνωρίζει τον ψυχισμό μου,η κολλητή μου.Δυστυχώς μου χει περάσει αρκετές φορές ότι δεν υπάρχει κάποιος λόγος να υπάρχω σ 'αυτη τη ζωή.Εύχομαι να μην ταυτιστεί κανένας μαζί μου...Καλό ξημέρωμα παίδες.
1
 
 
 
 
σχόλια
Πιστεύω ότι από την ανεργία που αναφέρεις ότι τη βιώνεις πηγάζουν όλα τα αρνητικά. Το να μην είμαστε αυτόνομοι και πόσο μάλλον αρκετό καιρό, δημιουργεί άσχημη ψυχολογία μέσα μας και όλη αυτή η κατάσταση επεκτείνεται και σε άλλους τομείς της ζωής μας.
Scroll to top icon