ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
24.11.2017 | 00:52

Βοήθεια!

Παιδιά αν κάποιος γνωρίζει ας με βοηθήσει γιατί έχω πανικοβληθεί. Είμαι κοπέλα και χθες παρακολούθησα από το κινητό μια ταινία πορνο. Μετά από αυτό μου εκάναν διαφοροι αιτηματα φιλιας στο facebook. Επίσης στο ινσταγκραμ μου κάναν αιτηματα ακολούθησης Προφίλ με σεξουαλικό περιεχόμενο. Τι μπορεί να έγινε?
8
 
 
 
 
σχόλια
Καληνυχτα-καλημερα!καληνυχτα-καλημερα!καληνυχτα-καλημερα!καληνυχτα-καλημερα!καληνυχτα-καλημερα!καληνυχτα-καλημερα!Καληνυχτα-καλημερα!καληνυχτα-καλημερα!Καληνυχτα-καλημερα! (ανταποδιδω! :-P ) Ι do not know( παυλες δεν βαζω κ δη τετοια ωρα!)
Ωχ λες? :-P Εξομολογουμενη ,δεν ξερω πως λειτουργει το ινσταγκραμ αλλα καλου-κακου μην δεχτεις κανεναν στα social media..Μη σου πω να κανεις το προφιλ σου ανοιχτο μονο σε φιλους..Τωρα που το σκεφτομαι,μια φορα που εψαχνα κατι παπουτσια στο google,μετα μου εβγαιναν διαφημισεις στην αρχικη σελιδα στο φβ..Δεν ξερω πως σχετιζονται...
Οι διαφημίσεις, συγκεκριμένα, εξαρτώνται άμεσα από το τι βλέπεις. Η google συλλέγει στοιχεία σχετικά με αυτά τα πράγματα και τα χρησιμοποιεί για να κάνει ένα διαφημιστικό optimisation, ώστε να σου δείχνουν πράγματα που, πιθανώς, μπορεί να σε ενδιαφέρουν. Υποτίθεται πως δεν χρησιμοποιούν αυτά τα στοιχεία για τίποτα άλλο, αλλά ποιός μπορεί να ξέρει; Αν προσέξεις, τα περισσότερα διαφημιστικά πλαίσια λένε powered by google, πάντως.
Scroll to top icon