ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
1.12.2017 | 07:36

Κατασταση απελπιστικη

Ημασταν μαζι ενα χρονο..λεει πως τον πιεσα χωρίσαμε και πλεον βρισκομαστε μονο για σεξ γιατι εγω τον αγαπαω πολυ..φαινεται Όμως οτι ζηταει επιβεβαίωση απλα ..οτι θελει να ειμαι εκει...δεν επικοινωνουμε και δεν βρισκομαστε εκτος σπιτιου...τι να κάνω για να αλλαξει αυτο?ειμαι σοβα ρη κοπελα το εχει καταλαβει αλλα δεν φαινεται να θελει να ξαναγινουν οπως πριν τα πράγματα.ποναω πολυ....πειτε μου μια καλη συμβουλη να κοιταξω τον εαυτο μου ..μου εχει καταπιεί ολη την ενέργεια...φοβαμαι να τον χασω...νιωθω τοσα πολλα αλλα μπορει να εχει αλλη..δεν ξερω!
21
 
 
 
 
σχόλια
Είσαι πολύ σοβαρή κοπέλα και πιθανόν όταν κάποιος σε αντιμετωπίσει σοβαρά να το θυμηθείς τότε περνώντας τον κόσκινο. Τώρα που απλά σε έχει για σπερματοδοχείο, μάλλον έχεις ξεχάσει τη σοβαρότητά σου.
Μα είναι ερωτευμένη, Διογένη μου και πες της τι άλλο μπορεί να κάνει για να αλλάξει αυτή του η συμπεριφορά;Μόνο μην πεις να τον χωρίσει μια και καλή, γιατί είναι ερωτευμένη λέμε. Κάτι άλλο, πιο εύκολο πες. Και εύπεπτο.
Κόμπρα μου, δε νομίζω ότι χρειάζεται κάτι εύπεπτο, σε αυτές τις περιπτώσεις ο ενδιαφερόμενος χρειάζεται ένα ''χαστούκι'' (με τη μεταφορική έννοια του όρου) μπας και ξυπνήσει από το λήθαργό του. Θα ξυπνήσει μόνον όταν ο περί ου ο λόγος τύπος κάνει σχέση με κάποια άλλη (γιατί δεν πιστεύω ότι παράλληλα δεν ''ψάχνεται'') και εκεί αντιληφθεί ότι δεν τον κράταγε με το να ανοίγει τα πόδια, αλλά του έδινε το περιθώριο πιο εύκολα να ψάχνει για άλλη.
Συμφωνούμε απολύτως, ήταν ψιλοειρωνικό το προηγούμενο σχόλιό μου :)Για μένα και μικρό ήταν το λεκτικό σου χαστούκι. Με εκνεύρισε πάρα πολύ αυτή η εξομολόγηση σήμερα... Γιατί δεν έχω κάτι χειρότερο από αυτό το "ανταλλακτικό" κομμάτι που υπονοείται στην εξομολόγηση->σου δίνω σεξ, αχ δώσε μου και εσύ συναισθήματα και προσοχή, αλλά μην ξεχνάς ότι είμαι σοβαρή κοπέλα και τα θέλω αυτά κάτω από τον μανδύα της σχέσης.Σοβαρά εκνευρίστηκα, γιατί θυμάμαι και την προχθεσινή εξομολόγηση που μας ρωτούσε αν τα εφαρμόζουμε όλα αυτά που συμβουλεύουμε. Ε λοιπόν, σε αυτή την διαδικασία, εγώ δεν θα έμπαινα ποτέ, κυρίως επειδή βάζω μπρος την λογική μου και δεν τρέχω τελευταία στιγμή να μαζέψω τα ασυμμάζευτα.
Να σου πω κάτι; ΝΑΙ, εφαρμόζω όσα συμβουλεύω. Κάποια στιγμή, είχα κάτι αντίστοιχο με την εξομολόγηση (ήμουν όμως ο άντρας): είπαμε τέρμα, και η κοπέλα με εκλιπαρούσε για free σχέση. ΔΕΝ ΤΟ ΕΚΑΝΑ, ενώ θα μπορούσα κάλλιστα να περνάω καλά και να την έχω στην καβάντζα και να τη βλέπω μόνο για να ικανοποιώ τις σεξουαλικές μου ορέξεις, διότι ΔΕΝ ΤΟ ΘΕΩΡΟΥΣΑ ΣΩΣΤΟ ΓΙΑ ΕΚΕΙΝΗ. Με το να τη χρησιμοποιώ θα της έδινα φρούδες ελπίδες και τίποτε άλλο.
Και καλά έκανες! Εσύ όμως. Ο τύπος της εξομολόγησης όμως, δεν το κάνει και ούτε πρόκειται. Ποιος μας φταίει όμως; Ο τύπος που δείχνει ξεκάθαρα την πρόθεσή του ή η Εξ; Ε όχι σόρυ, να μια εξομολόγηση που δεν θα έχει γλυκούλικο και υποστηρικτικό σχόλιο από εμένα.
Για μένα φταίει η εξομολογούμενη ξεκΆΘΑΡΑ. Από εκεί και πέρα, όταν βλέπεις ως άντρας ρε γμτ ότι η άλλη είναι καψούρα και σου κάθεται μπας και σε μεαπείσει, πρέπει να είσαι τελείως ελεεινός για να το δέχεσαι...
Έχεις τη ψευδαίσθηση ότι με το σεξ θα γυρίσει πίσω. Η αλήθεια είναι πως γυρίζει για λίγο για να σε απολαύσει στο κρεβάτι του και μετά να σε πετά σαν στυμμένη λεμονόκουπα. Αυτό αξίζει ο εαυτός σου; Αξιοπρέπεια δεν έχεις και επιτρέπεις να σε ξεφτιλίζει ένας ήδη ξεφτιλισμένος; Έπρεπε να είχες το χαρακτήρα μου να του δώσεις μια γερή κλωτσιά μια για πάντα. Επίσης δεν χαθήκαν οι άντρες γύρω σου για να βρεις κάποιον σωστό, αλλά οι επιλογές είναι στο χέρι του καθενός όπως και οι συνέπειες αυτών.
Στις διαπραγματεύσεις υπάρχουν διάφοροι τρόποι χειρισμού. Θυμάσαι το chicken game του Le Cheap-Μπαρουφάκη; Ε καμμία σχέση με σένα! Πάντως αυτά τα πράγματα που ζητάς δεν γίνονται. Θα έρθει μόνο αν το θέλει και προφανώς δεν το θέλει.
Η κοπέλα συμβιβάζεται,πνίγει τα αισθηματα της για να πνίγει το κουνέλι ο λεβέντης. Το εχω κανει κ ειναι δύσκολο. Πρέπει σιγα σιγα να ελαττώσεις τις συναντήσεις.
Η απαντηση σου ειναι μεσα στην εξομολογηση σου΄ μου εχει καταπιει ολη την ενεργεια΄. Αυτο ειναι αρκετο για να καταλαβεις πως πρεπει να το τελειωσεις.
Προσοχή έρχεται τραμπάκουλο (εσύ το ζήτησες):-Γιατί ενώ είσαι "σοβαρή κοπέλα" φέρεσαι σαν παλλακίδα;-Γιατί επιτρέπεις στον εαυτό σου να του προσφέρεις με το σώμα σου αυτό που εκείνος επιθυμεί, ενώ η ψυχή σου είναι άδεια;-Γιατί έχεις κολλήσει με άτομο που δεν ανταποκρίνεται;-Γιατί θα ήθελες για σύντροφό σου άτομο τέτοιας ιδιοσυγκρασίας;Να μερικοί ωραίοι γρίφοι να λύσεις μέσα στο ΣΚ.ΥΓ αν γουστάρεις μόνο σεξ αποδέξου το με το κεφάλι ψηλά και σταμάτα να γκρινιάζεις, δεν είναι παραγωγικό.
Πολύ ευγενικό και πρωτομηνιάτικο Λεμόνι!Σοβαρό κορίτσι=σεξ με σχέση, ε Εξ; Πολύ σοβαρό κορίτσι να κάνεις σεξ προκειμένου να έχεις έστω αυτή την ελάχιστη επαφή με τον πρώην σου και ας νιώθεις ότι η αυτοεκτίμησή σου έχει πέσει στα τάρταρα.Αυτό το "τι να κάνω για να αλλάξει" με τρέλανε. Σίγουρα πάντως ΔΕΝ κάνεις σεξ με την ελπίδα ότι θα αλλάξει ο πρώην γνώμη και θα γυρίσει πίσω. Άντε και μετά κατηγορούμε τον κόσμο ότι είναι ψεύτικος και νοιάζεται μόνο για σεξ και μας εκμεταλλεύεται, ενώ του έχουμε δώσει ΚΑΘΕ δικαίωμα να το κάνει αυτό.
Και θα έρθει τώρα ο/η κάθε Εξ και θα μας πουν "Μα είναι έρωτας/δεν μπορώ/δεν αντέχω/δεν έχετε ερωτευτεί εσείς ποτέ; Έτσι το αντιμετωπίσατε; Εφαρμόζετε τις λογικές συμβουλές σας;"Έχουμε κάνει την λέξη "έρωτας" καραμελίτσα για να κρύψουμε ανασφάλειες και τον τρομακτικό φόβο που νιώθουμε (κάποιοι από εμάς) αν είμαστε μόνοι μας και χωρίς σχέση. Άιντε πρωτομηνιάτικα να πούμε και συγχύστηκα.Τι άλλα νέα εσείς; <3
Scroll to top icon