ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
13.12.2017 | 23:08

Νομος του Μέρφι

Σήμερα είναι μια από τις μέρες που η μοναξιά μου δεν παλεύεται. Θελωντας να επικοινωνήσω με κάποιον άνθρωπο πήρα κάνα δυο φίλους να μιλήσω αλλά ήταν απασχολημενοι με δικά τους πράγματα και η συζήτηση δεν κυλαγε οπότε πήρα το skate μου και είπα να πάω μια βόλτα εδώ γύρω από το σπίτι μου γιατί οι τοίχοι με επνιγαν.Μένω κοντά στην θάλασσα και σε σχετικά απομονωμένο μέρος που δεν κυκλοφορεί ψυχή και ξαφνικά στο στενό του σπιτιού μου στα 100 μέτρα εμφανίζεται ένας άγγελος με Rollerblades και ηταν λες και συνομωτησε το σύμπαν.Όταν φτάνουμε δίπλα δίπλα κοιταζομαστε στα μάτια και κάνω να της μιλήσω. Πέραν του ότι αγχωθηκα και μπέρδεψα τα λόγια μου και η πρώτη λέξη που βγήκε από το στόμα μου ήταν σαρδάμ η κοπέλα ξαφνιαστηκε,τρόμαξε και έφαγε τούμπα. Ήταν πολύ άβολο και αυτή προφανώς ντραπηκε. Η κουβέντα κράτησε 2 βασανιστηκα λεπτά και μετά απλά είπαμε καλή συνέχεια και ο καθένας τράβηξε τον δρόμο του.Είμαι πολύ μοναχικός άνθρωπος και πλέον μετά από τόσα χρόνια αποξενωσης ντρέπομαι και νιώθω ανασφαλής ειδικά απέναντι στις κοπέλες.Πάω σε ψυχολόγο και εχω αρχίσει να βλέπω πρόοδο μεγάλη αλλά και πάλι είναι λες και κάποιος μου κάνει πλάκα με τα σκηνικά που μου συμβαίνουν.
2
 
 
 
 
σχόλια
Αχ και εγώ κάνω inline μακάρι να έπεφτες πάνω μου!!!! Μου άρεσε πολύ ο τρόπος που προσέγγισες την κοπέλα. Μια χαρά τα πας, είμαι σίγουρη ότι αυτή θα ήθελε η κουβέντα να κράταγε παραπάνω από δυο λεπτά, αλλά ίσως να μην της έδωσες πάτημα. (ή το κακό σενάριο να ήταν κομπλεξικιά, ή να ήθελε την ησυχία της)
Scroll to top icon