ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
14.12.2017 | 01:58

....

Ρώτησα τον άντρα που θέλω όσο τίποτα πως θα του φαινόταν να με δει με άλλον και μου απάντησε τι με ρωτάς τωρααα....ούτε ένα δεν θέλω να το δω...τι με ρωτάς τώρα...
3
 
 
 
 
σχόλια
Βασικά, η πραγματική ερώτηση σου ήταν αυτή "Έχω τόση ανασφάλεια, που με τρώει και θέλω επιβεβαίωση. Σε παρακαλώ πες μου ότι με θέλεις, με ζηλεύεις, ότι θα έσκιζες κάθε άντρα που θα με πλησίαζε. Δείξε μου πόσο με αγαπάς, γιατί αυτή την στιγμη νιώθω τρομερά ευάλωτη και θα ήθελα να ακούσω κάτι όμορφο, αλλά δεν ξέρω πως να το εκφράσω σωστά." Πιστεψέ με, αν έλεγες πραγματικά τι θες, θα λάμβανες και μια ομορφη απάντηση σε αυτό που πραγματικά ρωτας.
Είμαστε μαζι,έχουμε αράξει στον καναπέ κ γυρίζω κ σε ρωτάω:χαρά μου αν με επιανες την ωρα που έκανα έρωτα με άλλη γυναίκα,τι θα έκανες;Τωρα που το έκανες εικόνα για το ποσο ηλίθια ηταν η ερώτηση μου,αντέστρεψε την.
Έκανες μια ερώτηση για μια υποθετική κατάσταση και ο άνθρωπος (ορθά κατά τη γνώμη μου) δεν θέλησε να απαντήσει. Το θέμα είναι πως φέρεται στην καθημερινότητά σας.
Scroll to top icon