ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
15.12.2017 | 12:42

Πρωτοχρονιά

Άλλη μια χρονιά ,άλλη μια μέρα που δεν ξέρω πως θα περάσω την αλλαγή , η οικογένεια μου κανόνισε με τους φίλους τους ,δεν τους αντέχω , όλοι οι φίλοι μου θα λείπουν χωριά , η κοπέλα μου κανόνισε με δικούς της φίλους , δεν μου πρότεινε και εγώ δεν θα πιέσω να με καλέσει , ωραία πείτε ένα καλό κόκκινο κρασί να πάρω ;
4
 
 
 
 
σχόλια
Μην το δενεις κομπο απο τωρα πως θα εισαι μονος...Μεχρι την πρωτοχρονια πολλα μπορουν να αλλαξουν και πολλες προτασεις να σου ερθουν μαζεμενες και να μην ξερεις τι να επιλεξεις μετα!Ποτε δεν ερχονται τα πραγματα οπως τα κανονιζουμε...Κατσε και θα δεις που κατι θα γινει και θα περασεις ομορφα!!! Να μην στεναχωριεσαι!Καλες Γιορτες με Υγεια πανω απο ολα!!!
Αιντε ολοι πανω στη κοπελα!Που ουτε ξερουμε ποσο καιρο ειναι μαζι...τι σχεση ειναι κτλ...Για την οικογενεια τιποτα??????τι θα πει κανονισε με φιλους?κ συ μελος αυτης της οικογενειας δεν εισαι?Μπορει να μην ειναι το καλυτερο σου ισως...αλλα εχεις καπου να πας.αλλοι δεν εχουν πουθενα!Ας μη κρινουμε τοσο ευκολα τους παντες με τοσο λιγα δεδομενα.
καλα σοβαρα δε σου ειπε? και λες οτι δε θες να την πιεσεις? συγνωμη αλλα δειχνει οτι δε σ εχει σε καμια εκτιμηση, εγω θα καταλαβαινα πολλα για τη σχεση απο αυτο, αν και προφανως δεν ειναι το πρωτο δειγμα που σου εχει δωσει. Καντης πρωτοχρονιατικο δωρακι ενα χωρισμο και αναζητησε οσους γνωστους απομενουν γ πρωτοχρονια. Κατα τα αλλα ειναι μια χαζη γιορτη οπως ολες, μην πιεζεσαι!

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Scroll to top icon