ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
15.12.2017 | 18:50

Κοίτα να δεις...

Προσπαθώ να κάνω μια διατροφή αυτόν τον καιρό εν όψει εορτών που οι πειρασμοί θα ναι παντού γύρω. Στο βραδινό μου γεύμα αρκετές φορές μέσα στη βδομάδα έχω εντάξει το γιαούρτι με χαμηλά λιπαρά αλλά γενικώς είναι μια τροφή για την οποία τρελαίνομαι. Πρόσφατα έκανα μια επίσκεψη σε δερματολόγο πρώτη φορά στη ζωή μου. Δεν είχα ποτέ μου πρόβλημα ακμής όμως παρατηρούσα αρκετούς μήνες κάποια εξανθήματα στο πρόσωπό μου που δεν έφευγαν. Με ρώτησε αν τρώω γαλακτοκομικά και του είπα για το γιαούρτι που καταναλώνω σχεδόν κάθε μέρα. Μου συνέστησε να το κόψω γιατί περιέχει ορμόνες που με επηρεάζουν. Όντως το έκανα και είδα διαφορά. Έχετε ξανά ακούσει κάτι τέτοιο εσείς; Τελικά τη βγάζω με τοστ ή σαλάτα.
1
 
 
 
 
σχόλια
Τα αγελαδινα προιοντα μου τα ειχε κοψει κι εμενα ο γυναικολογος οταν πηγα για εξεταση πριν μεινω εγκυος. Κατι για τα οιστρογονα μου ειχε πει κι εμενα.
Scroll to top icon