ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
17.12.2017 | 18:24

Α ρε μάνα

Το θέμα μου είναι η μάνα μου.Είμαι 35 παντρεμένη με παιδί. Με ενοχλεί αφόρητα όταν έρχεται μια φορά την εβδομάδα η μαμά μου - οι γονείς μου μένουν σε άλλη πόλη- και μου ανακατεύει το σπίτι. Αλλάζει θέση στα πράγματα της κουζίνας, αλλάζει διακόσμηση στο σαλόνι, ανακατεύει τη ντουλάπα μου με αποτέλεσμα να μη βρίσκω που στο καλό τα βάζει κάθε φορά. Πολλές φορές μου παίρνει πράγματα χωρίς να μου το πει και αυτό είναι που με εξοργίζει περισσότερο γιατί με αφήνει να ψάχνω σα χαζή. Μια φορά βρήκε κάτι πουρακια που είχαμε κρυμμένα με τον άντρα μου και τα πέταξε. Τα πέταξε! Γιατί δεν εγκρίνει! Που αν έκανε κάτι τέτοιο η πεθερά μου θα γινόταν χαμός!!Έχω κουραστεί κάθε φορά η ίδια συζήτηση και εκείνη να επιμένει ότι το κάνει για να με βοηθησει μιας και εργάζομαι πολλές ώρες. Μα αν θες να με βοηθήσεις σιδερωσε μια από τις 3 στιβες ασιδερωτα, καθάρισε το μπάνιο βάλε σκούπα τέλος πάντων! Προχθές πάλι τα ίδια και αυτή τη φορά της έστειλα μήνυμα αν θα της άρεσε να της ανακατεύουν τα προσωπικά της πράγματα και το σπίτι και να της παίρνουν πχ το ρολόι και να μη σου το λένε. Και φυσικά πάλι παριστάνει το θύμα. Τι ότι με βοηθάει τι ότι ένιωσε κλέφτρα με αυτό που της είπα και στο τέλος κλασική ατάκα ότι έχει κατάθλιψη. Και 2 μέρες τώρα βαρύ πεπόνι και εγώ να νιώθω και τύψεις από πάνω που τη στεναχώρησα.
1
 
 
 
 
σχόλια
Εάν χρειάζεστε βοήθεια στο σπίτι και δεν προλαβαίνετε, καλύτερα να προσλάβετε ένα άτομο να σας βοηθάει 2-3 ώρες την εβδομάδα γιατί αλλιώς θα χαλάσετε τις σχέσεις σας στην οικογένεια.
Scroll to top icon