ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
20.12.2017 | 22:42

Είμαι ξενέρωτη ;

Είμαι 21,δεν εχω σπουδάσει και εχω δουλέψει μονο μια φορα στη ζωη μου.Δε βγαίνω κάθε μέρα,μπορει να κάνω να βγω και πάνω απο μήνα.Δεν έχω γνωστους/γνωστες όπου και να πάω.Δεν εχω καν πολλους φιλους και πανω απο μια παρέα.Δε πηγαινω σε club και δεν ειμαι μαθημένη στο να πίνω.Το πολυ να χω πιει (περα απο κρασι και μπυρα) καμια ρακη η τσιπουρο η ουισκι.Καπνίζω πολυ σπάνια,επαφες με αγορια ειχα μονο τρεις στη ζωη μου οπου η μια ηταν και σοβαρη σχεση,πανω απο 2 χρόνια.Δε βγαζω selfies ουτε εχω πολλα like.Γενικά νιωθω πως είμαι βαρετή η δειχνω περιεργη στον περισσοτερο κοσμο και γιαυτο δεν εχω σχεδον καθολου παρεες και γενικα πιστευω πως θεωρουμαι απ τη πλειοψηφια ως ξενέρωτη.
1
 
 
 
 
σχόλια
Συγγνώμη αλλά λες βλακείες.Επειδη δεν πίνεις, δεν καπνίζεις,δεν ξημεροβραδιαζεσαι στα μπαρ και στα κλαμπ,δεν πας με τον έναν και τον άλλο είσαι ξενέρωτη?Ακριβώς το αντίθετο απο ποτε το φυσιολογικο εγινε δακτυλοδυκτουμενο?η Μήπως είναι ωραία η εικόνα να βλέπουμε πιτσιρίκια ντυμένα σαν πορνιδια με τουπε να ξημεροβραδιαζονται σε κλαμπ?όσο για το ότι δεν έχεις πολλές παρέες είναι φυσιολογικό όλοι περνανε μια τέτοια φαση για πλλους και διαφορετικους λογους μη κολλάς εκεί!
Scroll to top icon