ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
25.12.2017 | 10:20

Με χώρισε χθες

Δεν το πιστεύω. Δεν μπορώ να το πιστέψω. Τώρα βρήκε; Τώρα του ήρθε να μου πει 'βαρέθηκα θέλω κάτι καινούργιο' ότι 'φταίω εγώ που γίναμε έτσι'. Τι λες ρε φίλε σοβαρά; Μέχρι προχθές με είχες αγκαλιά και μου λεγες ότι δεν θα με αφήσεις ποτέ. Νόμιζα πως ήσουν διαφορετικός. Σαν όλους τους άλλους είσαι και συ. Με την διαφορά μόνο ότι εσύ ήσουν ο χειρότερος. Εύχομαι η επόμενη που θα βρεις να σου μαυρίσει και σένα την μέρα των Χριστουγέννων που είναι υποτίθεται γιορτή αγάπης. Το ίδιο συνέβη και με την κολλητή μου. Έμπλεξε με έναν τύπο από τα ανατολικά που ήταν μόνο Θέρμη - κέντρο και μετά πάλι πίσω. Η κολλητή μου προσπαθούσε με κάθε τρόπο να είναι μαζί του τα αδύνατα δυνατά έκανε. Τον ερωτεύτηκε. Και πέρυσι 3 μέρες πριν τα Χριστούγεννα της ζήτησε να χωρίσουν. Το τι φούμαρα της είπε δεν φαντάζεστε. Μόνο στα λόγια έμεινε, πράξεις 0. Η κολλητή μου από τότε έχει πέσει σε κατάθλιψη. Κορίτσια να προσέχετε με ποιους μπλέκεται. Μακριά από χειριστικούς ανθρώπους. Εύχομαι ο επόμενος που θα βρω μετά από πολύ καιρό να είναι ένας καλός άνθρωπος που θα με αγαπήσει πραγματικά και ότι λέει θα το κάνει πράξη.
1
 
 
 
 
σχόλια
Χρόνια πολλά, άλλα θα τα χώσω...Δε βρήκε τώρα, βρήκε άλλη γκόμενα και προτιμά να είναι μαζί της στις γιορτές.Τα Χριστούγεννα είναι γιορτή αγάπης, αλλά όχι αύτης της αγάπης που εννοείς. Βλακεία επιχείρημα...ΚΙ εσύ και η κολλητή σου να σταματήσετε να κάνετε τα "αδύνατα-δυνατά", να κάνετε μόνο όσα είναι δυνατά. Αν τρέχετε πίσω από τους γκόμενους, θα είστε δεδομένες. Αν τα δίνετε "όλα" (ποια όλα δηλ.; μπούρδες), θα παίρνετε ό,τι σας αξίζει από τους ανθρώπους που διαλέγετε.Άμα θέλετε σχέσεις με ανθρώπους, να βλέπετε τον άνθρωπο και όχι τον γκόμενο. Να μη βιάζεστε, να τους γνωρίζετε και να είστε χαλαρές.
Scroll to top icon