ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
26.12.2017 | 01:24

Και αλλη απορριψη

Ειχα αφησει βιογραφικο σε φουρνο που ζητουσε πωλητρια. Με καλεσε ο εργοδοτης και μου ειπε σε μιση ωρα να βρισκομαι στο φουρνο. Πηγα. Με ρωτησε μονο αν εχω αναλογη προυπηρεσια, ενω ειχε μπροστα του το βιογραφικο και δεν εγραφα κατι τετοιο. Φυσικα εκει τελειωσε το θεμα.
4
 
 
 
 
σχόλια
Απλά ο τύπος είναι κ@ριολάκι και ψάχνει για άλλα "πράγματα". Κανονικά θα έπρεπε σε τέτοιες δουλειές να κόβουν πρόστιμο στον εργοδότη που χρησιμοποιεί την καραμέλα προυπηρεσία.Απο τη στιγμή που είδε πως δεν υπάρχει προυπηρεσία και δεν γούσταρε όντως για αυτό τον λόγο,δεν θα έπρεπε να σε καλέσει καν.Άμα είναι να σου λένε παραμύθια,να ξέρουν να τα υποστηρίζουν μέχρι τέλους.Χάνουμε τον καιρό μας με κάτι τέτοιους μαλάκες.
Επειδή η λέξη της καραμέλας προϋπηρεσία καλά κρατεί θα σου πω εξομολογούμενη και γω μια παρόμοια εμπειρία που είχα όταν ζήτησα πριν λίγο καιρό δουλειά σε φούρνο από αγγελία. Ο εργοδότης του πισινού, μου είπε από το τηλέφωνο να περάσω και του είπα πως δεν έχω δουλέψει σε φούρνο αλλά μαθαίνω γρήγορα και προσαρμόζομαι εύκολα. Εκείνος είπε δεν πειράζει να έρθω. Με το που πήγα, μου το έπαιξε Κινέζος λέγοντας πως πρέπει να ξέρω κάποια πράματα κτλ ενώ μου είπε άλλα προηγουμένως. Αντιθέτως στο φούρνο δούλευε ένα 17 χρονο κοριτσάκι μαζεμένο και απόρησα εκείνο το παιδί πως δουλεύει δηλαδή και έχει και προϋπηρεσία κιόλας; Πότε πρόλαβε να αποκτήσει; Πιο πέρα δούλευε μια άλλη κοπέλα με τα όλα της απέξω και πεταχτούλα. Εμένα που με είδε σοβαρή, με ευγένεια και μια χαρά κοπέλα ξίνισε τα μούτρα του γιατί πολύ απλά έκοψε το μάτι του ότι δεν του κάνω. Γιατί πολύ απλά για να σε πάρουν κάπου ή θα είσαι γνωστή ή πεταχτούλα αλλιώς δεν κάνεις. Βρώμισε ο τόπος από σκατόφατσες σαν και δαύτους.
Να κάνω μια πρόταση κι ίσως να με πάρετε με τις ντομάτες; (αλλά μπορεί και όχι οπότε ας την πω)Εφόσον άνεργη/ος είσαι ούτως ή άλλως γιατί δεν προτείνεις να σε πάρουν ένα μήνα δοκιμαστικά αμισθί (αν είναι μικρός φούρνος κι όχι κάποια υπεραλυσίδα ίσως γίνεται); Έτσι δεν θα είναι αυστηροί μαζί σου όσο διαρκεί εκείνο το διάστημα (μιας και δεν θα "χάνουν" κάτι) κι εσύ θα έχεις την δυνατότητα να μάθεις πράγματα και θα μπορείς στον επόμενο -αν δεν "κάτσει" να σε προσλάβουν κανονικά- να παρουσιάσεις μια έστω υποτυπώδη προϋπηρεσία.
Scroll to top icon