ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
1.1.2018 | 20:01

Εξομολογησεις και σχολια

Σκεφτομαι ολους αυτους που γραφουν τον πονο τους,οσο ανοητος και να ειναι σε εμας,και κανεις δε σχολιαζει..εχουν μονο αρνητικες και θετικες ψηφους. Που δινουν βεβαια μια κατευθυνση..αλλα δε ξερουν ακριβως πώς μεταφραζονται. Περιμενουν και αυτοι ενα σχολιο.. μια απαντηση. Βεβαια δεν ειναι στηλη ερωταπαντησεων αλλα λεμε τωρα.. ειδικα οσους γραφουν για μοναξια,για χωρισμους,για οικογενειακα θεματα..πολυ τους σκεφτομαι.(Σ'αυτη μπορειτε να μην απαντησετε :p )
4
 
 
 
 
σχόλια
Χρονια πολλα!Οχι,να απαντησουμε ηθελε καλιε!Εξομολογουμεν@,καποιες εξομολογησεις κουραζουν,καποιες αλλες ειναι επαναλαμβανομενες,καποιες αλλες εξαρταται κ απο το μουντ του σχολιαστη,την συγκεκριμενη ωρα..Προσωπικα,σε καποιες εχω απαντησει κ μετα το ιδιο ατομο ξαναεκανε την ιδια εξομολογηση ,οποτε δεν ειχα τι να προσθεσω..Σε αλλες, με εχουν καλυψει οι σχολιαστες αρα δεν σχολιαζω περαιτερω..Σε καποιες τρολλιες ή που θα τις σχολιασω ή που θα αδιαφορησω..Σε σοβαρα θεματα οπως υγειας,οικονομικα,βιας κτλπροσπαθω να σχολιασω συμβουλευτικα ή εστω να συμπαρασταθω αλλα ειναι κ καποιες φορες που ισως θελω να γραψω κατι κ να μη μπορω λογω διαθεσης,ελλειψης χρονου κτλ..
Άμα ρωτήσεις ξεκάθαρα για γνώμη, όλο και κάποιος απαντάει. Τώρα σε θέματα υγείας, αλλά και οικογενειακά που απαιτείται μια λεπτότητα ( πιστεύω έστω) θα σκεφτούν διπλά και τριπλά να γράψουν κάτι. Για τη μοναξιά, οι περισσότεροι σχολιαστές έχουν εξαντλήσει τις απαντήσεις τους. Κάποιοι πολλές φορές προσφέρθηκαν για παρέα. Ιδέες έδωσαν αλλά η κοινωνικότητά του καθένος δεν μπορεί να ενισχυθεί σε μια ανώνυμη σελίδα (χωρίς το ρίσκο της γνωριμίας με παντελώς άγνωστα άτομα). Τι να ειπωθεί;Παλιά, πριν πολλά χρόνια που είχαν γίνει κάτι πραγματικά πολύ ωραίες συναντήσεις και πραγματικά όσους γνώρισα τότε τους συμπάθησα γιατί πραγματικά έσκαγα στα γέλια, ενώ η ιδέα ήταν για άτομα μοναχικά, ε κοινωνικότατα άτομα ήρθαν μέσα στη ζωή και το νεύρο. Άτομα που έψαχναν νέες εμπειρίες και το δαν στην πλάκα με καλές προθέσεις. Αν αυτά τα έχεις μπορείς να κάνεις γνωριμίες. Οι φιλίες, προκύπτουν στην πορεία. Δεν αρκεί να είσαι μόνος, πρέπει να έχετε κάτι να πείτε, κάτι να κάνετε. Για μένα επίσης, να ταιριάζει και το χιούμορ σας και να υπάρχει ένας κοινός ηθικός κώδικας. Αν θες παρέα όμως, μιλάς και στο παιδί που κάθεται στην στάση. Απ'τους είκοσι με τους δύο θα υπάρχει καλό feedback , ε εκεί κρατάτε επαφές κ.ο.κ. Μπορεί να χρειαστεί να προτείνεις στις αρχές. Δεν λέω να γίνει κάποιος ζήτουλας, αλλά να μην κρατάει σ' αυτά λογαριασμούς, υπάρχουν πιο καίρια πράγματα για να κριθεί κάποιος μεταξύ μας.
Scroll to top icon