ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
4.1.2018 | 20:47

δεν μπορώ να διαβάσω

τα έκανα όλα σκατά. Όλα λάθος συνεχώς. Μόνη μου είμαι ολόκληρη ένα λάθος. Ένας άνθρωπος προβληματικός. Που δεν μπορεί να ζει. Που δεν ζει. Που συνεχώς πνίγεται σε ανύπαρκτες θάλασσες. Που βάζει τρικλοποδιά στον εαυτό του για να σκοντάψει και να πέσει. Είμαι μια αποτυχία, ο ορισμός της. Η μιζέρια προσωποποιημένη. Είμαι 19 χρονών και έχω άπλετο χρόνο να αλλάξω αλλά δεν κάνω τίποτα. Εξομολογούμαι ότι αυτή την στιγμή δεν ξέρω πραγματικά τι να κάνω. για να χαρώ λίγο..
1
 
 
 
 
σχόλια
Μπορείς να σταματήσεις με τους χαρακτηρισμούς ως προς το άτομό σου; Κάνε το σαν χάρη. Δεν ξέρω αν μελετάς για πανελλαδικές ή εξεταστική, όμως ό,τι κι αν ισχύει, δεν χρειάζεται να σε μειώνεις. Υ.Γ. Αν είσαι φοιτήτρια, πολλοί φοιτητές διαβάζουν ομαδικά σε βιβλιοθήκες κι ίσως αυτό σε βοηθούσε ως προς τον χρόνο αλλά και σε απορίες. Δεν ξέρω αν είναι εφικτό. Μπορείς να γκουγκλάρεις και να βρεις διάφορα για την μελέτη τιπς. Ανάσα και σιγά-σιγά, ό,τι κι όσο μπορείς. :)
Scroll to top icon