ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
5.1.2018 | 10:32

Σκεψεις

Δε ξερω πώς να εξηγήσω αυτο που σκεφτομαι; καρμα;ζωη; Σκεφτομαι οτι πριν 2 χρονια χωρισα εγω τη μακροχρονια σχεση μου χρυσωνοντας το χαπι οτι υπαρχει αποσταση κλπ,ενω στην ουσια ειχα βαρεθει και δεν ηξερα πώς να το ξεστομισω. Με ηθελε παρα πολυ και ξερω οτι ακομη και τωρα με σκεφτεται και αν θα το ηθελα θα ημασταν μαζι. Και ερχεται η στιγμη που με χωριζει εμενα η μακροχρονια σχεση μου και ο ερωτας της ζωης μου με προφαση την αποσταση. Και σκεφτομαι..καποτε καποιος με αγαπουσε παρα πολυ και τον αφησα και τωρα καποιος που αγαπαω παρα πολυ με αφηνει και σκεφτομαι οτι δε προκειται να αγαπησω το ιδιο..και ισως αυτο σκεφτοταν και ο πρωην μου. Τι κυκλους κανει η ζωη.
3
 
 
 
 
σχόλια
Ίσως είναι ο τρόπος της ζωής να μας διδάξει την ενσυναίσθηση: "για μπες στη θέση του άλλου, να δεις πώς είναι". Όχι με διάθεση εκδίκησης, αλλά καταλαβαίνοντας τον άλλο να μην είμαστε σκληροί κ επικριτικοί μαζί του.
Scroll to top icon