ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
20.1.2018 | 19:45

Τι ατυχία και αυτή.

Εγώ δεν είχα ποτέ άντρα που να "περιποιείται τον εαυτό του" για να τον καμαρώσω. Φαντάζομαι διάφορα ρομαντικά σκηνικά. Όπως να τον περιμένω να τελειώσει από το μπάνιο για να τον βγάλω βόλτα. Ή να τον ρωτάω: "Ανέστη αγάπη μου, μήπως σου τελείωσε η κρέμα ημέρας να σου φέρω;". Δεν αποπνέει ερωτισμό κάτι τέτοιο; Ανεβαίνει αυτομάτως η λίμπιντο στα ύψη. Άσε πια η αίσθηση αντρικών αποτριχωμένων ποδιών στο κρεβάτι. Η "άλλη" αρρενωπότητα. Να χαρώ εγώ άντρες με τα όλα τους. Να του λες να κατεβάσει τα σκουπίδια και να αρνείται με πρόσχημα πως ήταν η ημέρα του μανικιούρ. Να έχει και το απαραίτητο καθρεφτάκι του ώστε να μη χρειάζεται διαρκώς να κοιτάζει στον καθρέφτη του αυτοκινήτου, της μηχανής ή στην κάθε τζαμαρία που βρίσκει μπροστά του.Τα γράφω και φτιάχνομαι.
5
 
 
 
 
σχόλια
Αρα θελεις αντρα που να μην περιποιειται τον εαυτο του. Τον θελεις λετσο, κακοντυμενο, βρωμιαρη, αξυριστο, μαλωμενο με νυχοκοπτες και χτενες. Οπως φτιαχνεται ο καθενας, τι να πω.
Η εξομολογηση στην οποια αναφερεται μιλουσε ξεκαθαρα για ανδρικη περιποιηση, χωρις να μπαινει σε λεπτομερειες και σιγουρα χωρις τα στερεοτυπα αυτης εδω της εξομολογησης. Αν λοιπον η εξομολογουμενη ακουει "αντρικη περιποιηση" και σκεφτεται θηλυπρεπεις καρικατουρες, ισως το σχολιο σου για τα ασπρα και τα μαυρα να επρεπε να απευθυνεται σε εκεινη.
Scroll to top icon