ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
23.1.2018 | 05:06

0500

Μια τυπικη μερα στη ζωη μου παει ως εξης.Ξυπναω 1400 τρωω κατι , αραζω λιγο στο pc κοιταω καθε μιση ωρα περιπου ποσος χρονος μου μενει ακομα να τσιλλαρω μεχρι να πρεπει να ξεκινησω να ετοιμαζομαι για δουλεια , μιλαω με κανα δυο φιλες μου, το αγορι μου , μπορει να βγω ή να ερθει καποιος σπιτι μου να κατσουμε για καμια ωρα να τα πουμε για να γλιτωσω την εξοδο στο ρεπο μου . παει 1600 ξεκιναω να δω τι θα βαλω , τι θα κανω με το μαλλι και μεχρι να αποφασισω παει 1630 ξεκιναω να αγχωνομαι και σηκωνομαι κ αρχιζω και τρεχω να προλαβω να ειμαι decent στο μαγαζι . Δουλευω μπουφε-σερβις σε ενα μαγαζι συνηθως ωρες 1800-0330-0530 για 25-35 ευρω . Το νεο συστημα που βρηκα κατα του αγχους με την ωρα ειναι να βαζω αντιστροφη μετρηση στο κινητο και να χωριζω το χρονο μου σε 0010 ωστε να ειμαι ετοιμη +-5 απο την ωρα που θα ηταν ιδανικο να φυγω. Ειμαι ετοιμη εκεινη περιπου την ωρα , συμαζευω πριν φυγω λιγο το σπιτι (τα πολυ χοντρα) χαιρεταω τον σκυλο μου και παω σταση. Στη διαδρομη τσεκαρω app να δω σε ποση ωρα περναει το επομενο και υπολογιζω αν το προλαβαινω και ποσο γρηγορα πρεπει να περπατησω και ταυτοχρονα τι δικιολογια θα πω στην αλλαγη μου για το +-5 που μπορει να αργησω απο της 1800 . Με τα πολλα φτανω, κανουμε την αλλαγη δουλευω το 1800-0330 ειμαι σπιτι 0350 . Βολταρω με το σκυλο στο τετραγωνο για +-15 γυρναμε σπιτι . Αραζω καναπε σκεφτομαι να εχω κατι ετοιμο να φαω , τυπου εχω μαγειρεψει απο το ρεπο . Αν υπαρχει κατι που δεν πολυ θελω η ξερω οτι μπορει να με κανει να νιωθω πιο αβολα με το σωμα μου την επομενη μερα δεν το τρωω. Οποτε η οντως εχω κατι η θα σαβουριασω οτι μαλακια μπορει να εχω στο σπιτι απο ζυμαρικα μεχρι φρουτα και λαχανικα , πιο σπανια κρεας η δεν θα φαω και τιποτα . Οποτε η φαση ειναι καναπες , ενα ρο αμα ειναι καλη περιοδος (ειναι κατι σαν treat to my self μια στο τοσο) και pc gaming λιγο , fb , ytube ,yp***** , ανοιγω καναπε προσπαθω να βολευτω βαζω στο ytube ανα περιοδους και κατι spiritual χαζομαρες να με παιρνει ο υπνος μηπως ξυπνησω λιγο καλυτερος ανθρωπος και ξυπναω την αλλη μερα Ειναι παλι 1400 ...ΥΓ. Μενω μονη εγω και ο σκυλος.
3
 
 
 
 
σχόλια
Η αλήθεια είναι ότι ζούμε κοιτώντας το ρολόι. Όλη η μέρα μας είναι χωρισμένη σε κομμάτια, τα οποία διαμορφώνονται αυτόματα μόλις αποκτήσουμε δουλειά. Η κοινωνία είναι βασισμένη στο απαρχαιωμένο μοτίβο 8 ώρες δουλειά (στην καλύτερη), 8 ύπνος και 8 ελεύθερος χρόνος. Το μοτίβο γίνεται λίγο μίζερο, όταν κάνεις μια δουλειά η οποία δεν σου αρέσει, καθώς αποτελεί το 1/3 του προγράμματος. Όμως λες ότι έχεις τα υπόλοιπα 2/3 για να περάσει καλά η ημέρα. Αν και στον ελεύθερο χρόνο τα πράγματα είναι σκούρα και δεν κοιμάσαι και καλά τα βράδια, τότε αποκτάς μια αβάσταχτη ρουτίνα.Για το μοτίβο δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι, ειδικά αν εξαρτόμαστε από άλλες δουλειές για να βγάζουμε λεφτά. Δεν πρόκειται να ξεκινήσουμε να δουλεύουμε 6ωρα. Επομένως λες, οκ, σκατοδουλειά, όμως αυτή μου πληρώνει το νοίκι. Βρες άλλη δουλειά. Κάνε κάτι δικό σου. Κάνε υπομονή και αποταμίευση. Φύγε. Υπάρχουν επιλογές.Το δεύτερο κομμάτι είναι το πιο σημαντικό από όλα, καθώς εκεί μπορείς να κάνεις αυτά που θέλεις. Δηλαδή, όσος χρόνος σου μένει από την μέρα, γιατί μην ξεχνάμε και την γ@μημένο χρόνο. Απασχολήσου με κάτι. Επένδυσε χρόνο σε κάτι.Οι περισσότεροι αντιμετωπίζουμε αυτό το μίζερο πρόγραμμα γιατί δεν ασχολούμαστε με πράγματα. Σου μένει χρόνος; Όχι. Όλος ο χρόνος φεύγει στη δουλειά. Όμως μην αφήνεις αυτό να σε εμποδίζει από το να βρεις αυτό που ψάχνεις. Όλοι ψάχνουμε κάτι και πρέπει να το βρούμε. Εκεί αξίζει να επενδύσουμε τον χρόνο μας και όχι να τον σπαταλάμε σε φαύλους κύκλους.
Scroll to top icon