ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
1.2.2018 | 22:02

Γιατι κ αυτο σε εμενα; :(

Θα εξομολογηθώ κ εγω κάτι που με βασανίζει και λέω συνέχεια γιατί και αυτό σε εμενα... Είμαι 26χρονων και εδώ κ ενα χρόνο η ζωή μου εχει αλλάξει προς το χειρότερο είμαι συνέχεια μέσα στους γιατρούς κ μέσα στα μικροβιολογικα και δεν ξέρω για πόσο ακόμα θα παιδευομαι έτσι θέλω κ εγώ να κάνω πράγματα που κάνουν άλλες κοπέλες στην ηλικία μου θέλω κ εγω να ζήσω χωρίς η μόνη μου έξοδος να είναι το επόμενο ραντεβού με τον γιατρό και να έχω άγχος για το τι θα διαπιστώσει πάλι.. Θέλω κ εγω να βγω να φορέσω ωραία ρούχα να κάνω αλλαγές στα μαλλιά μου να γίνω πάλι όπως ήμουν.. Δυστυχώς δεν μπορώ γιατι δεν μου επιτρέπεται κ δεν ξέρω αν μπορέσω ξανά να ζήσω όπως ήμουν πριν ένα χρόνο.. Δεν μπορώ άλλο.... :( :(
6
 
 
 
 
σχόλια
Εχω περασει πολυ ασχημα απο 15 εως 17 με δυσκολα πραγματα.Κ μετα εχασα παλι καποιους μηνες στα 30.Κ σιγουρα θα ξαναχρειαστει κατι.Πιστεψε με εκτος του οτι δεν καταλαβαινω τι θα πει πονος πια ειμαι πολυ πολυ καλυτερος ανθρωπος μετα απο αυτα.Ξερω τωρα δε σου φτανει.χρειαζεται χρονος.Θα δεις ολα θα πανε καλυτερα!Ροδα ειναι!Περαστικαααααα!
και κατι αλλο! αν νομιζες οτι περναγες καλα τον περασμενο χρονο, θα εισαι ακομα καλυτερα μολις γινεις καλα! γιατι θα εχεις ξεπερασει το προβλημα σου και θα εκτιμας πραγματα που δεν εκτιμουσες παλιοτερα!
Αλήθεια σε ευχαριστώ πολύ τα λόγια σου ήταν τόσο γλυκά να είσαι καλά.. Ξέρω πως όλοι έχουμε προβλήματα ο καθένας βλέπει το πρόβλημα του ως το πιο μεγάλο του κόσμου όταν ακούω κ διαβάζω προβλήματα για σχέσεις έφυγε με άφησε κλπ κλπ λέω ρε ζήστε την ζωή σας χαρείτε την υγεία σας ΥΓΕΊΑ άλλοι παλεύουν γι'αυτό μέρα νύχτα όπως εγω που ασχολείστε με το τιποτα. Έτσι ήμουν πριν μου τύχει αυτό αγχωνομουν για το τίποτα τώρα όμως που το σοβαρό πρόβλημα μου χτύπησε την πόρτα λέω εσκαγα για ασήμαντα πράγματα. Όπως ακριβώς το είπες κ θα το κρατήσω αυτό θα εκτιμήσω πράγματα που δεν εκτιμούσα παλιότερα αν βγω νικητής με αυτό που βιώνω..
δεν ξερω τι εχεις, φανταζομαι πως αν ηθελες θα το ειχες ηδη μοιραστεί...παντα βλεπουμε το προβλημα μας τεραστιο και νιωθουμε ολομοναχοι. κανε οτι σ ευχαριστει και σε κανει να ξεχνιεσαι. δινε 15 λεπτα την ημερα στον εαυτο σου για να ασχολειται με το προβλημα και απο κει και περα θα προσπαθεις να μην σκεφτεσαι απαισιοδοξα. ειναι δυσκολο, θελει προπονηση, μην ξεχνας πως εμεις ειμαστε οι μεγαλυτεροι εχθροι του εαυτου μας. ολα θα πανε καλα, ειμαστε μαζι σου!
Σου ευχομαι να γινεις καλα και να ζησεις οπως επιθυμεις μεσα απο την καρδια μου. Μονο η υγεια αξιζει σε αυτην την ζωη. Γιατι αν δεν την εχεις δεν μπορεις να εχεις τιποτα αλλο!!!!!
κοριτσακι μου καλο... ταυτιζομαι απολυτα μαζι σου και σε περναω μονο ενα χρονο! δεν μπορω να σου πω κατι αλλο εκτος απο το οτι και αυτο θα περασει.... και θα βγεις πιο δυνατη! δεν ξερεις ποτε τι προβληματα εχουν οι συνομηλικοι σου! οι γυρω σου εχουν προβληματα που δεν φανταζεσαι! μην νιωθεις μονη! ειμαστε πολλοι!!!
Scroll to top icon