ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
2.2.2018 | 17:31

Μήνυμα.

Καλησπέρα , εβγαινα με εναν για πολύ μικρό διαστημα αλλά επειδή θα έφευγε δεν γινόταν να συνεχιστει μιας και ήταν αρχή και δεν τον ηξερα καλά . Η ερώτηση είναι ότι τις τελευταίες φορες έστελνα εγώ μήνυμα εκείνος τίποτα .....έφυγε και ειπαμε θα τα λέμε , μέχρι τώρα τίποτα....θέλω να στείλω εγώ ,πάλι ,να δω τι κάνει να μιλήσουμε γενικά ...δεν θέλω να νομίζει διαφορα ομως ,γι ρωτώ να στείλω η όχι ; Η να αφήσω λίγος καιρός να περάσει μέχρι να στείλει κι αν όχι τότε να στείλω .
6
 
 
 
 
σχόλια
Άνθρωπος που φεύγει δεν είναι λογικό κι επόμενο ότι ασχολείται με τις λεπτομέρειες της νέας πραγματικότητας; Αν υπάρχει κάποια πιθανότητα επαφής δεν χάνεις κάτι με το να στείλεις κάτι ουδέτερο χωρίς δεσμεύσεις. Αν κάνεις σενάρια με το μυαλό σου όμως εσύ θα χάσεις.
Κι εγώ κάποτε έστελνα σε κάποιον πρώτη και γενικά μ' ενδιέφερε να δω την καθημερινότητά του. Με τα πολλά δέθηκα και μάλιστα άσχημα. Στην πορεία ανακάλυψα ότι ήταν τρομερά σάπιο πορτοκάλι και ψαχνότανε σε διάφορες πορτοκαλιές την ώρα που επικαλούνταν ότι είναι δύσκολο άτομο ενώ απλά ήταν πλέιερ και μάλιστα από τα άτομα που σε συγκρίνουν σα να είσαι ένα σακί πατάτες. Αηδία απλά. Θέλω να πω, στις αρχές φαίνεται το πράγμα. Μετά θα καταλήξει αν είναι κανένας γελοίος να σου βγαίνει από πάνω αν κάποια στιγμή ασχοληθεί αφού πρώτα σου βγάλει την πίστη. Δεν λέω ότι είναι τέτοιο παιδί.Αλλά αν κάτσεις να δείχνεις ενδιαφέρον στον κάθε χλιαρό (στην καλύτερη) θα δεις σε όλο το μεγαλείο τι εστί απόρριψη.Δεν του χρωστάς επιβεβαίωση. Ψάξε να βρεις άνθρωπο γιατί γεμίσαμε φρούτα και νούμερα.
Scroll to top icon