ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
3.2.2018 | 13:28

Συμβουλές.

Σε όλους και όλες εσάς που ψάχνετε για ταίρι. Τυχαίνει να έχω αρκετούς φίλους οι οποίοι αναζητούν σύντροφο και τα συζητάμε. Λοιπόν, όταν κάνετε νέες γνωριμίες, απαγορεύεται να αναφέρεστε με λεπτομέρειες στο παρελθόν. Όσο πιο πολλές εμπειρίες, τόσο το χειρότερο. Καταστρέφετε κάθε προοπτική από την πρώτη ημέρα. Ο άλλος νοιώθει αναλώσιμος, πως θα μπορούσε ο καθένας να βρίσκεται στη θέση του. Δεν μπορώ να γνωρίζω γιατί το κάνετε αυτό, αλλά είναι μεγάλο αυτογκόλ, ίσως το χειρότερο όλων. Ισχύει και για τα δυο φύλα. Ίσως λίγο παραπάνω για τις γυναίκες, καταλαβαίνετε γιατί και όχι δεν είναι ώρα για φεμινιστικά σλόγκαν λέμε ποια είναι η πραγματικότητα. Επίσης ένα από τα χειρότερα είναι να δείχνετε κακομοιριά πως δεν σας έχουν φερθεί σωστά ενώ εσείς είσαστε εντάξει. Εκεί ο άλλος θα αναρωτηθεί τι δεν πάει καλά με εσάς. Κανένας δεν θέλει κάποιον ή κάποια που τον έχουν απορρίψει και απατήσει πολλοί άνθρωποι, είναι απωθητικό κάτι τέτοιο. Θα σας έλεγα να είσαστε ο εαυτός σας, αλλά αυτό πολλές φορές είναι καταστροφική συμβουλή. Αν έχετε συνηθίσει να κλαίγεστε και να κατεβάζετε ιστορίες με το πόσο έχετε ανάγκη μια αγκαλιά και το πόση μοναξιά νιώθετε, καλύτερα να μην είσαστε ο εαυτός σας. Προσπαθήστε απλά να δείξετε ένα πιο αισιόδοξο πρόσωπο, τι να σας κάνει ο άλλος αν παριστάνετε την θλιμμένη Παρασκευή; Να καλυτερέψει τη ζωή του ζητάει ο καθένας, όχι να φορτωθεί και άλλη μαυρίλα. Αναφορές στην άτυχη ζωή σας και το βαρύ σας πεπρωμένο κρατήστε τα για τον εαυτό σας. Για αλλαγή προσπαθήστε να γνωρίσετε πραγματικά τον άλλον και τις ανάγκες του, εφόσον σας ενδιαφέρει να τον κρατήσετε στη ζωή σας. Βάλτε σαν στόχο να τον κάνετε να νιώσει ωραία, όχι όπως εσείς το καταλαβαίνετε, αλλά όπως το χρειάζεται εκείνος. Επίσης οι γυναίκες μη βάφεστε πολύ στις πρώτες συναντήσεις η απογοήτευση όταν σας δει άβαφη θα είναι τεράστια. Θα σας έλεγα και άλλα όπως τα ακούω από τους φίλους μου αλλά δεν το κάνω γιατί θα κατηγορηθώ ως οπισθοδρομικό άτομο ενώ πρόκειται για απλές και διαχρονικές αλήθειες.Έρχεται και του Βαλεντίνου και θα πέσει πολύ κλάψα, τουλάχιστον γράψτε τα εδώ ανώνυμα και προς θεού αν τυχόν βγείτε ραντεβού μην αρχίσετε τα αυτοκαταστροφικά σας.
7
 
 
 
 
σχόλια
Συμφωνώ γενικά και θα έλεγα ότι πρέπει ο καθένας να δείχνει την καλύτερη εκδοχή του εαυτού του και όχι κάτι ψεύτικο ή επιτηδευμένο,γιατί ακόμα κι αν ο άλλος εντυπωσιαστεί αρχικά,στην πορεία κανείς δεν μπορεί να είναι κάτι άλλο από αυτό που είναι και όταν πέφτουν οι μάσκες είναι συνήθως μεγάλη η απογοήτευση.
Μπα, μια χαρά συμβουλές όπως και αυτό για το μακιγιάζ αλλά όχι επειδή απαραίτητα θα φανείς πιο όμορφη αλλά γιατί:-Αν δεν ξέρεις να βάφεσαι, πιο απωθητική καταλήγεις.-Μπορεί να κοιτάει το μαύρο μολύβι στο εσωτερικό των ματιών σου κι όχι τα μάτια σου.-Σ' ένα σχετικά καλό ραντεβού, ένα φιλί θα το δώσεις, αν έχει διάρκεια το κραγιόν χαλάει αλλά παίζει να μουτζουρωθείς κιόλας λόγω παραταιταμένου κλεισμένου ματιού. Κρίμα είναι. -Για την κλάψα, ναι. Πας να γνωρίσεις κάποιον, οφείλεις να μην περάσεις το μήνυμα ότι σε παρατούν γιατί κρεμιέσαι από τους άλλους, τον κάνεις να μην ενδιαφερθεί να σε κερδίσει γιατί θα το έχει σιγουράκι.-Ούτε ανάλυση για τους πρώην, δείχνει ότι δεν τους έχετε ξεπεράσει. Αν θέλετε να πείτε πράγματα για τον εαυτό σας πείτε άλλα. Γενικά, αν κάποιος-α σας ενδιαφέρει μην κάθεστε ν' αναλύεται γκομενικά με άλλες-ους. Μετά δεν θα θέλει να μάθει τίποτα για σας όπως είναι λογικό. Για να βοηθήσω λίγο:- Γεια, εμένα με θέλουν πολλές αλλά διαλέγω εσένα. Μου δίνουν άλλες επιβεβαίωση. Εσύ πες μου τα νέα σου και τι κάνεις; -Μπράβο σου να πας στις άλλες λοιπόν. Μετά από τέτοιον""" διάλογο""" μπορεί να ρωτήσατε και ο άλλος να μην απάντησε. Όμως εσείς ήσασταν προσβλητικοί και αποτρέψατε να υπάρξει συνέχεια ή ενδιαφέρον. Υ.Γ. Μην κάνετε τα κλισέ ρομαντικά : τύπου άναμμα κεριών αν έχετε κάνει τα παραπάνω φάουλ που περιγράφει η εξ. δεν σώζετε έτσι η κατάσταση. Βασικά, παίζει να μην σώζεται.
Scroll to top icon