ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
9.2.2018 | 01:36

Καλά να πάθω

Σήμερα θα δούλευα ως αργά το βράδυ, πριν φύγω το πρωί μαγείρεψα μακαρόνια με κύμα για τον άντρα μου κ το παιδί μου . Ο μήνας αυτός είναι δύσκολος οικονομικά και απο τις αρχές του είχα αδειάσει. Παρόλα αυτά αφησα 5 ευρω και είπα στον άντρα μου να πάρει ενα σουβλάκι στο παιδι. Το απόγευμα του στέλνω μήνυμα και του λέω δεν μου παίρνεις και εμένα δυο καλαμάκια. Γυρνώντας στο σπίτι δεν είδα κάτι στο τραπέζι για μένα , τον κοιτάω και μου απαντά δεν έφταναν πήρε πορτοκαλάδα ο μικρός. Του απάντησα ότι προφανώς δεν είμαι αξία να με κεράσει δυο σουβλάκια. Πριν μερικές εβδομάδες του ζήτησα να φυγει. Να ορίσει μια ημερομηνία να πάρει ότι θέλει και να φύγει. Κουραστικά. Δεν τσακωνόμαστε δεν φωνάζουμε. Απλά εκμεταλλεύεται και παλαιότερα κατάπινα αμάσητα ότι και να μου έλεγε. Δεν θέλω αλλο ας κάνει ότι θέλει .Γιατί δεν φεύγει ήρεμα; Γιατί προσπαθεί να με αναγκάσει να πάρω δραστικά μέτρα;Δεν θα χάσει το παιδι δίπλα του θα είναι. Μονο την βολή του και την καλοπέραση του.
4
 
 
 
 
σχόλια
Δεν καταλαβαίνω γιατί αναρωτιέσαι.Είπες στον σύζυγο να χωρίσετε, αλλά πρακτικά δεν βγήκατε ποτέ από την καθημερινή σας ρουτίνα. "Ο άντρας μου", "του μαγείρεψα, του είπα, του έδωσα κτλ" και είχες και την απαίτηση να σε κεράσει, δηλαδή περίμενες κι από εκείνον να συνεχίσει μαζί σου μια ορισμένη συμπεριφορά συζύγου.Χωρίζουμε, φεύγει ο ένας και επανέρχεται κάποια στιγμή για τα διαδικαστικά. Αν πεις οτι χωρίζεις και συνεχίζεις τα ίδια ο άλλος νομίζει οτι ήταν λόγια του αέρα, οτι θα σου περάσει ή οτι μπορεί να παραμείνει τριγύρω και να εκμεταλλεύεται καταστάσεις μέχρι να λήξει οριστικά.Αν θες αποτέλεσμα πρέπει τα λόγια σου να αντιστοιχούν σε πράξεις, καθώς επίσης να μην λες συνεχώς κουβέντες που δεν τις εννοείς ή δεν πρόκειται να εφαρμόσεις, γιατί μετά δεν θα σε παίρνει κανείς στα σοβαρά.
Δε μπορώ να σχολιάσω μία οικογεναική διαμάχη με βάση ένα επεισόδιο αφορμή και 2-3 φράσεις.Καταλαβαίνω ότι το έγραψες για να ξεσπάσεις, αλλά μην περιμένεις και πολλά χρήσιμα εδώ (αν και όσοι σχολίασαν ήδη, το "εχουν"), για τον λόγο ότι απλά λες λίγα.Πάρε το χρόνο σου να γράψεις σε κατάσταση σχετικής ηρεμίας 5-6 πράγματα (θα φουντώσεις όταν τα γράφεις, γι' αυτό λέω "σχετικής") κι εδώ είμαστε.
Και ποιός αφήνει τη βολή και την καλοπέρασή του αμαχητί; Κανένας.Μην περιμένεις από αυτόν, εσύ θα του πεις πότε θα φύγει.Επίσης, γιατί έχεις προσδοκίες να σκεφτεί να σε κεράσει ένας άνθρωπος που σε εκμεταλλεύεται και αδιαφορεί για σένα; Του ζήτησες να φύγει επειδή όντως θες να φύγει από τη ζωή σου ή για εκβιασμό (περιμένοντας να πέσει στα γόνατα και να σε παρακαλεί κλαίγοντας να τον κρατήσεις;)
Scroll to top icon