ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
13.2.2018 | 14:59

ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ

Γελάνε όταν μιλάω για το παιδί μου. Γελάνε γιατί είναι σκύλος. Μάνα είμαι και εγω λέω και κορο'ι'δεύουν. Γιατί? Δεν είμαι? Εγω το μεγάλωσα 6 χρόνια τωρα, το τάιζα, το κοίμιζα (ακόμα τον κοιμίζω) , του μιλούσα του μάθαινα πράγματα, παίζαμε...Και ένα ευχαριστώ σε όσους μας έχουν σταματήσει στο δρόμο και στα πάρκα για να του πουν πόσο όμορφος και γλυκούλης είναι!!!Γιατί ξέρετε που λένε ότι οι μανάδες βλεπουν τα παιδιά τους σαν τα πιο όμορφα του κόσμου.Ε και εγω έτσι τον βλέπω αλλά τώρα ξέρω ότι δεν είναι μονο στα δικά μου μάτια!!! Χαρείτε τα πριν είναι αργα, τρέξτε τσιρίξτε λερωθείτε γιατι ο χρόνος περνάει... Με αγάπη μια ΜΑΝΑ
4
 
 
 
 
σχόλια
Μάνα δεν είναι μόνο αγάπη, φροντίδα και ξενύχτι. Είναι και το οτι διαμορφωνεις ενα χαρακτήρα, μεταδιδεις αρχές, αξίες. Είσαι υπεύθυνη κατά μεγάλο ποσοστό αν θα γίνει το παιδί άνθρωπος η τέρας. Πολύ φιλικά από την μπάτλερ της κοντέσσας που βλέπεις στη φωτογραφία!
Από τη μία θέλω να γελάσω, από την άλλη σκέφτομαι πόσο σοβαρό είναι αυτό που σου συμβαίνει. .Ανατριχιάζω όταν ακούω κάποιον να το θέτει έτσι. "Παιδί μου" (;!) το ζωάκι;Και ζώα φιλοξενώ στο σπίτι μου -όχι μέσα φυσικά- και παιδιά έχω και δε βρίσκω πουθενά ταύτιση ανάμεσα στα δύο. Μπορεί να αποτελείς εξαίρεση, μα όσους έχω γνωρίσει και κουβαλάνε τα ίδια μυαλά με σένα, είναι διαπιστωμένο ότι οι συγκεκριμένοι προσπαθούν διακαώς να αποδείξουν "πόσο καλοί άνθρωποι είναι" και "το αποδεικνύουν" διαφημίζοντας ότι "αγαπούν ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ τα ζώα, που δεν θα τα ξεχώριζαν από τα παιδιά τους". Στις πλείστες των περιπτώσεων αυτοί οι τύποι έχουν περιθωριοποιηθεί από το περιβάλλον τους και καταφεύγουν σε τέτοιου είδους δηλώσεις και συμπεριφορές με τα ζώα. Γιατί ένα ζώο θα σε ανεχτεί ευκολότερα απ'ότι ενας άνθρωπος.
και εγω εχω ενα τετοιο "παιδι".ηρθε μια μερα εκει που δουλευω 5 κιλα και μεσα στην πεινα!τωρα το βλεπω να χοροπηδαει να με ακολουθει κ να με κοιταει στα ματια και αγγαλιαζει η ψυχη μου.
Scroll to top icon