ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
13.2.2018 | 16:41

κανείς!

Κανείς δεν ξέρει τί συμβαίνει ανάμεσα σε ένα ζευγάρι. Κανείς δεν ξέρει και τους πραγματικούς λόγους που ένα ζευγάρι χωρίζει. Κανείς δεν ξέρει τι έχουν ζήσει 2 άνθρωποι, πόσο δυνατά αγαπήθηκαν, τις θυσίες που έχει κάνει ο ένας για τον άλλον. Μπορεί να σοκάρει μερικούς "συγγενείς" αλλά όταν ένα ζευγάρι χωρίζει και κρατάει επαφή μετά είναι γιατί σέβεται ο ένας τον άλλον, γιατί αγαπάει ο ένας τον άλλον και δεν θέλει να βγει τελείως ο ένας από την ζωή του άλλου λες και υπήρξαν δύο ξένοι. Όταν επί χρόνια ο ένας γίνεται καθημερινότητα του άλλου δεν γίνεται έτσι απλά να χαθούν όλα. Κι ας το ζευγάρι αποφάσισε να χωρίσει για χ ψ λόγους. Δεν σας αφορά. Δεν θα μάθετε ποτέ. Κρατήστε την άποψη για τον εαυτούλη σας. Δεν σας την ζητάει κανένας.
2
 
 
 
 
σχόλια
Εγώ σου λέω να αφήσεις στην άκρη τον κάθε συγγενή αλλά ένα ζευγάρι ότι και να έχει περάσει μεταξύ τους όταν γίνεται πρώην δεν είναι ζευγάρι και ο καθένας πρέπει να πάρει τον δρόμο του δεν συνυπάρχουν πλεον αλλά δρουν αυτόνομα .Μιλάμε για συναισθηματική υγεία εδώ. Και άλλο να μιλάς με σεβασμό για τον πρώην σύντροφό, άλλο να τον χαιρετας στον δρόμο, αλλο αν μάθεις για μια μεγάλη επιτυχία η δυστυχία στη ζωή του να στείλεις ένα μηνυμα. Αν με τον άλλον πίνετε καφεδες, μιλάτε σε εβδομαδιαία βάση η και παραπανω στο τηλεφωνο και κάνετε ακόμα πράγματα μαζι κάτι στραβά αρμενιζει.
Scroll to top icon