ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
13.2.2018 | 22:57

εργασια

καλησπερα, ειμαι φοιτητρια και εδω και καιρο θελω να βρω δουλεια, το προβλημα μου ειναι οτι ειμαι αρκετα αντικοινωνικη, με χαμηλη αυτοπεποιθηση και με αγχος(το οποιο δεν ειναι καθολου παραγωγικο) για αυτο μου ειναι πολυ δυσκολο. δεν μπαινω καν στη διαδικασια για ευρεση. συνηθως ζητουν κοινωνικα ατομα και εμφανισιμα. δεν ξερω τι να κανω, εχω απελπιστει. ειμαι μια δειλη. καμια ιδεα??
2
 
 
 
 
σχόλια
Εισαι σε καλο δρομο αφου αναγνωριζεις τι ατομο εισαι.Προσπαθησε να γινεις πιο μαλακη στις σχεσεις σου με καινουργιους ανθρωπους. Καθως και με τον εαυτο σου. Να εκτιμας τον εαυτο σου γιατι να θυμασαι οταν εχουμε τον εαυτο μας πλάι μας για στηριγμα τοτε και αυτοπεποιθηση εχουμε και λιγοτερο αγχος. ΥΓ. Εαν δεν βρεις δουλεια μετα που θα εχεις εφαρμοσει αυτα, εχε στο πισω μερος του μυαλου σου οτι δε φταις εσυ.. απλα ζεις στην Ελλαδα του 18 και της οικονομικης κρισης οπου οι περισσοτεροι αντιμετωπιζουμε αυτα τα προβληματα.Καλη τυχη :D :)
Scroll to top icon