ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
16.2.2018 | 17:28

Για ένα βιβλίο πήγα!!

Είμαι 37 ετών και πρόσφατα βρέθηκα σε γνωστή αλυσίδα καταστημάτων για αγορά ενός βιβλίου. Εκεί έπιασα κουβέντα με μια κυρία 42 ετών η οποία βρέθηκε εκεί για τον ίδιο λόγο. Κουβέντα στην κουβέντα πήγαμε για καφέ και ανταλλάξαμε τηλέφωνα. Η κυρία παντρεμένη μητέρα 3 παιδιών με πετυχημένο γάμο και ευτυχισμένη ζωή όπως μου είπε. Μετά από δύο εβδομάδες βρεθήκαμε στο ίδιο κρεβάτι και πραγματικά έζησα πρωτόγνωρες στιγμές!! Ακόμη αναρωτιέμαι πώς με μια καλή κι ευτυχισμένη ζωή έκανε κάτι τέτοιο;!! Και φυσικά συνεχίζουμε ακόμη με την κυρία!!
4
 
 
 
 
σχόλια
Η "κυρία" σου είπε ψέμματα οτι έχει ευχισμένη ζωή και πετυχημένο γάμο ή μετράει και βλέπει την "ευτυχία" και τον πετυχημένο γάμο κάτω απο άλλο πρίσμα.Για ορισμένους το να μην τους εμποδίζει η δέσμευση να απιστήσουν θεωρείται ευτυχία.Ένα ακόμα εγωϊστικό άτομο,τίποτα πρωτότυπο.
Scroll to top icon