ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
19.2.2018 | 02:18

:)

Γεια σε ολους! Με λενε Ελπιδα και ηθελα να πω και γω κατι, μιας που σας νιωθω ολους μια παρεα "εδω μεσα". Ειμαι απο τα κοριτσια-ατομα που χαλι θα γινω να με πατησεις. Ιδιως αν σε εκτιμω σαν ανθρωπο, μπορει να σου "χαρισω" και το σπιτι που λεει ο λογος!! Πολλοι εχουν καταλαβει τι ειδους ανθρωπος ειμαι, και δυστηχως πατανε σε αυτο. Δυστηχως και παλι, δεν εχω την δυναμη ψυχης να πω οχι, να πω κατι που με πειραζει, να "ενοχλησω" καποιον, ζηταω συγνωμη σαν καραμελα ενω μπορει και να μην φταιω και γενικα πιστευω να εχω δωσει αρκετα στοιχεια για τον χαρακτηρα μου.Σοβαρα , δεν το κανω επιτηδες, βλεπω παντα την πιο "αγαθη" πλευρα των ανθρωπων κατι που στο 80% εχω βγει λαθος βεβαια. Καλη καρδια που λενε. Μπορω να πω ομως οτι ταρακουνηθηκα αρκετα μετα απο τη βιαιη συμπεριφορα του πρωην συντροφου μου, κατι που ποτε δεν ειχα ζησει -σε τοσο ακραιο βαθμο- απο κανεναν! Μετα απο αυτο, μετα απο 6 μηνες δηλαδη, μπορω να πω οτι βλεπω με αλλο ματι τις καταστασεις, και οσο και να προσπαθω να βλεπω την καλη πλευρα των ανθρωπων, πλεον το αντιθετο, βλεπω μονο την κακη τους πλευρα.Δεν ξερω τι τρεχει με μενα, εχω αλλαξει ριζικα και δεν ξερω τι να κανω πια . Χρειαζομαι ψυχολογο μαλλον, δεν βγαζω ακρη με τη ζωη μου. Και αγγελος και διαβολος πως γινεται; .. Ενας ανθρωπος τελικα πως μπορει και σε αλλαζει τοσο πολυ; ..γιατι; πως;
6
 
 
 
 
σχόλια
Δυστυχώς χρειάζονται και τα 2. Κάποια στιγμή θα βρεις τη χρυσή τομή και στα 2 και τότε θα είσαι έτοιμη να δεις και να δεχτείς τους καλούς και θα αναγνωρίζεις τους μαλάκες και θα τους διώχνεις κλοτσηδόν.
Εγώ θα έλεγα ότι δε χρειάζεσαι κανέναν ψυχολόγο. Και θέλω να πιστεύω, ότι αυτό που σου έχει συμβεί είναι ότι απλώς «χτίζεις» κάποιες άμυνες...διότι, υπάρχουν άνθρωποι που αναζητούν τα στοιχεία του χαρακτήρα σου, για τον άνθρωπο που θα έχουν δίπλα τους... και δεν βρίσκουν.Είσαι αλήθεια ότι στην κοινωνία που ζούμε, συγκεκριμένοι τύποι χαρακτήρων μπορεί να τύχουν ευκολότερα θύματα εκμετάλλευσης σε σχέση με άλλους, όμως αυτός δεν είναι λόγος, εσύ, να «αλλάξεις» διαπαντώς γι αυτό.Η μοναδικότητα του χαρακτήρα σου έχει αξία. Και αντικειμενική (γενικά μιλώντας) αλλά και υποκειμενική (για όσους ενδιαφέρονται για χαρακτήρες σαν κι εσένα).
Δεν ήσουν άγγελος πριν. Ήσουν ένας άνθρωπος που δεν γινόσουν χαλί να σε πατήσουν από δική σου θέληση, αλλά από την αδυναμία σου να πεις όχι, να βάλεις όρια όπως παραδέχτηκες και μόνη σου. Είναι μια νοσηρή κατάσταση, η οποία σε καθιστά αιώνια "θύμα". Είναι πολύ καλό που ξύπνησες, που κατάλαβες ότι το "θύμα" κανείς δεν πρόκειται να το εκτιμήσει, γιατί δυστυχώς έλκεται πάντα από ανθρώπους χειριστικούς. Σου εύχομαι να βρεις τις ισορροπίες σου και να αρχίσεις να σε ενδιαφέρει περισσότερο το πως θα ικανοποιήσεις τον εαυτό σου πρώτα και μετά τους άλλους. Καλή συνέχεια!
Θα διαφωνήσω λιγάκι μαζί σου. Η κοπέλα μας λέει ότι είναι στο άλλο άκρο. Υποθέτω ότι θα χρειαστεί να περάσει λίγο χρόνο ή κάποιες καταστάσεις βλέποντας την κακή πλευρά των ανθρώπων, μέχρι να καταλάβει ότι κι αυτό είναι λάθος και να βρει την ισορροπία της.Είναι ένας τρόπος κι αυτός να μάθουμε τη διάκριση.
Scroll to top icon