ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
21.2.2018 | 17:00

Τέρμα loser ή υπάρχει ελπίδα;;

Έφτασα 31, είμαι ως επί το πλείστον άνεργη, εργάζομαι περιστασιακά και τη βγάζω τσίμα τσίμα.Απόφοιτη ΤΕΙ, λεφτά για μεταπτυχιακό δεν κατάφερα ποτέ να βάλω στην άκρη, γλώσσες δεν κυνήγησα ποτέ και δεν έχω ούτε lower (που στην εποχή μας είναι αδιανόητο). Το επίπεδο μου στα αγγλικά, ωστόσο, είναι Β2.Τον αισθηματικό τομέα αποφάσισα να τον βάλω στην άκρη μετά από κάποιον πολύ επώδυνο χωρισμό και δεν σκοπεύω να τον πιάσω σύντομα γιατί απλά δεν μου βγαίνει και το θεωρώ άδικο για τον επόμενο. Οπότε άκυρες και οι προσδοκίες των συγγενών και οι ευχές "και του χρονου διπλή" (εκτός αν εννοούν από διπλογεμιστα Παπαδοπουλου, πιο εφικτό). Εχω χάσει το τρένο; Στην εποχή όπου ο ανταγωνισμός είναι τρελός, εγώ δεν έχω καταφερει καν να κάνω κάτι ουσιαστικό στη ζωή μου. Μετανιώνω που δεν διάβασα όσο έπρεπε όταν έπρεπε και που δεν άφησα στην άκρη τη κρίση πανικού για να πάω σαν άνθρωπος να δώσω ένα υποτυπώδες πτυχίο στα αγγλικά. Είχα τόσα όνειρα και δεν έκανα τίποτα τελικά. Αξίζει σε τέτοια ηλικία να ξεκινήσω το διάβασμα ή θα πρέπει να αποδεχτώ το ότι άργησα και να κυνηγήσω τον τομέα οικογένεια.Δεν θα ήθελα να κάνω (θεωρητικά μιλώντας) παιδί και να περιμένω να κάνει εκείνο αυτά που δεν έκανα εγώ. Το απεχθάνομαι σαν νοοτροπία. Απλα αισθάνομαι αρχαία...Μακάρι να γυρνούσα πίσω στα 18 και να έκανα χρήσιμες επιλογές στη ζωή μου... Αλλά το θέμα είναι τώρα τι γίνεται. Δεν ξέρω τι να κάνω, ειλικρινά...Κάθε συμβουλή ευπρόσδεκτη.
4
 
 
 
 
σχόλια
Ποτε δεν ειναι αργά. Ούτε για δουλειά ούτε για σπουδές. Ούτε για σχέση. Άρχισε να δουλεύεις προς την κατεύθυνση που ονειρεύεσαι τη ζωή σου. Αλλά κυρίως βρες κάτι που αγαπάς. Ακου τα όνειρα σου.
Ελα δεν ειναι τοσο τραγικα τα πραμματα. Εχεις και ενα πτυχιο. Λες και οτι εισαι επιπεδο B2 και διαβασε λιγο και ξαναδωσε. Να τα αφησεις αυτα και να κυνηγησεις να κανεις οικογενεια;;; με το τουφεκι θα τον κυνηγας τον γαμπρο;; δηλαδη ολη μερα θα κυνηγας γαμπρους;; παραληλλα γινονται αυτα. Εγω λεω κοιτα να κανεις και πραγματα που σου αρεσουν γιατι εισαι πεσμενη ψυχολογικα και μην βαζεις τοσο μακροπροθεσμους στοχους.
Δεν εχω συμβουλη ,απλα αν σε παρηγορει καπως ειμαι στο μια απο τα ιδια. Καλυτερα πανε προς την οικογενεια,ετσι οπως ειναι τα πραγματα στην Ελλαδα δεν αξιζει να κυνηγας καριερες,ασε που και αυτοι που το εκαναν δεν τους ειδα να τρεχει η ευτυχια απο τα μπατζακια τους. Χαλαρωσε και μην σκεφτεσαι.
Δεν εχω συμβουλη ,απλα αν σε παρηγορει καπως ειμαι στο μια απο τα ιδια. Καλυτερα πανε προς την οικογενεια,ετσι οπως ειναι τα πραγματα στην Ελλαδα δεν αξιζει να κυνηγας καριερες,ασε που και αυτοι που το εκαναν δεν τους ειδα να τρεχει η ευτυχια απο τα μπατζακια τους. Χαλαρωσε και μην σκεφτεσαι.
Scroll to top icon