ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
21.2.2018 | 23:56

....

Δεν ξέρω τι να γράψω για να με νιώσετε και να σας νιώσω. Ελπίζω μια μέρα να βρω τον εαυτό μου. Να είμαι αυθόρμητος, να γελάω αυθεντικά και να λέω αυτά που σκέφτομαι χωρίς φόβο. Το δουλεύω καιρό τώρα. Δεν απέχει πάρα ένα κλικ. Μια ζωή τι πρέπει να πω και πως θα με κρίνουν οι άλλοι. Γι αυτό δε με νιώθετε, μπλοκάρω τον αναμεταδότη. Σας νιώθω εγώ όμως, τώρα πια σας νιώθω. Ζούσα σε μια φούσκα όλη μου τη ζωή. Τώρα το πάχος της όλο και μικραίνει, όλο και μικραίνει, μέχρι να σπάσει και να συναντηθούμε. Τη λαχταρώ την παρέα σας όσο τίποτε. Με νιώθετε λίγο τώρα; Ένα κουράγιο εαυτε μου, δεν έμεινε πολύ. Κάποιος, 26 ετών.
1
 
 
 
 
σχόλια
Τα λες ωραία. Αυτό δείχνει ότι διαθέτεις ένα ωραίο μυαλό. Όπως λέει κι ο από πάνω εξομολογούμενος, να μην τα παρατάς ποτέ. Η διαφορά σου με τον από πάνω δεν έχει να κάνει με το τι ισχύει, αλλά με το ότι βλέπει τον εαυτό του ικανό κι αυτό του δίνει πίστη σ' όσα μπορείς. Όταν πιστεύεις προσπαθείς και απαιτείς. Αυτή είναι η όλη διαφορά. Οπότε μη σε νοιάζει η γνώμη των άλλων, απλά έχε -ιδανικά-αυτογνωσία. :)
Scroll to top icon