ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
22.2.2018 | 13:35

..

Έχουμε γίνει τόσο επιλεκτικοί στα να μας αρέσει κάποιος/οια .Και όταν δουμε μια ατέλια είτε στο χαρακτήρα είτε στο σώμα τρέχουμε και τον παραταμε στα κρυα του λουτρου.Όσο πάμε χειροτερεύουμε.
5
 
 
 
 
σχόλια
Ίσως έχετε ακούσει το ανέκδοτο για τον τουρίστα στη Νέα Υόρκη, ο οποίος σταματά στο δρόμο έναν άνθρωπο που έχει παραμάσχαλα ένα βιολί, και τον ρωτάει πως θα πάει στο γνωστό Μέγαρο μουσικής Κάρνεγκι Χολλ. *Θέλειςνα μάθεις πώς θα πάς στο Κάρνεγκι Χόλ*; Τον ρωτάει ο βιολιστής.* Με εξάσκηση, εξάσκηση, εξάσκηση*. Είναι σε όλους μας γνωστή αυτή η συμβουλή, και οι περισσότεροι μπορούμε να συνειδητοποιήσουμε τη σχέση ανάμεσα στην εξάσκηση και στη δεξιοτεχνία σε πολλούς τομείς στη ζωή μας.Ακόμα θυμόμαστε την αστάθεια στο ποδήλατο ή την αδεξιότητα όταν μαθαίναμε δακτυλογράφηση. Συνήθως όταν πρόκειται για σημαντικές αλλαγές που πρόκειται να κάνουμε στη ζωή μας,περιμένουμε να γίνουν από τη μια στιγμή στην άλλη.? Η αλήθεια είναι , όμως,ότι η εκμάθηση. Νέων ικανοτήτων απαιτεί εξάσκηση,η οποία παίρνει κάποιο χρόνο μέχρι να φτάσουμε στο σημείο να την χρησιμοποιούμε άνετα .Ενα καινούργιο ζευγάρι παπούτσια π.χ.χρειάζεται *στρώσιμο*γιατι και αυτό είναι μια νέα συμπεριφορά. ίσως δεν παρατηρήσετε άμεσες αλλαγές στη ζωή σας από την πρώτη μέρα που θα δεσμευτήτε και θα πρέπει να σπάσετε δεσμά . Μην ξεχνάτε ότι η δέσμευση αυτή είναι μια υπόσχεση που δίνετε στον εαυτό σας,και αξίζει πολύ να την τηρήσετε.
Πολλοί άνθρωποι στην Ελλάδα είτε λόγω χαμηλού πνευματικού επιπέδου (ασχέτως πτυχίων και επαγγελματικής κατάρτισης) είτε λόγω ιδιοσυγκρασίας (ωχαδερφισμός, παρτακισμός) δεν έχουν αντιληφθεί η δεν τους νοιάζει να αντιληφθούν την πολύπλευρη καταστροφή που ζει η Ελλάδα.Ζούνε με κεκτημένη ταχύτητα από την προ-κρίσης εποχή μέσα σε μια γυάλα. Το απογοητευτικό σημείο των καιρών μας είναι η απόλυτη εκπόρνευση και ο "εξορθολογισμός" των ανθρώπινων (και ιδιαίτερα των ερωτικών) σχέσεων. Παντού σχέσεις συμφέροντος και ορδές από γυναικοπαρέες και αντροπαρέες να κυκλοφορούν μόνοι τους. Τα λεφτά διαιρούν τους ανθρώπους. Όταν δύο άνθρωποι ενώνονται με έναν παράγοντα διαίρεσης τότε υπάρχει πρόβλημα. Ένα πρόβλημα που έχει οδηγήσει στο σημερινό πολυ-επίπεδο αδιέξοδο όλη την Δύση. Μεγάλη ευθύνη έχουν τα ΜΜΕ και οι πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης. Κάνουν πλύση εγκεφάλου προβάλλοντας ένα επιδερμικό πρότυπο ζωής που προϋποθέτει μεγάλο εισόδημα και συνεχές "τάϊσμα" (ρούχα, καλλυντικά, αξεσουάρ, αισθητικές επεμβάσεις, dolce vita κτλ). Επίσης, το προβαλλόμενο πρότυπο ζωής έχει πλάσει στο μυαλό των ανθρώπων ένα ψεύτικο, "ιδανικό" μοντέλο για το άλλο φύλο με εξωφρενικές απαιτήσεις εκατέρωθεν. Εξ ου και η τεράστια μοναξιά των δύο φύλων. Βασική προϋπόθεση σε μία σχέση είναι να βάλεις στην άκρη ένα μέρος του ΕΓΩ σου ώστε να μπορέσεις να συνυπάρξεις αρμονικά. Σκέψου πρώτα εσύ τι έχεις να προσφέρεις σε μία σχέση και ύστερα δες τι έχεις να πάρεις από αυτή την σχέση. Όσο επιδερμικά και εγωϊστικά βλέπεις τον άλλον τόσο επιδερμικά και εγωϊστικά θα σε δει κι αυτός. Απλά είναι τα πράγματα.
Scroll to top icon