ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
25.2.2018 | 01:55

Εργασιακό μπούλινγκ

Είναι μια καριόλα στη δουλειά...αχ να ήξερε μόνο πόσο την μισώ.Έχει ψωνιστεί και το παίζει κάποια και να λεγα ότι έχει τίτλο,μπούρδες.Έχει βγάλει κατώτερη σχολή σε τίτλο σπουδών απο οτι εγώ και μου φέρεται άσχημα.Υπάρχει περίπτωση να ζηλεύει,να νιώθει ανταγωνισμό και να δείχνει έτσι;Ο προϊστάμενος και των δυο είναι άλλος και παρόλο που έχει τίτλο δεν φέρεται υποτιμητικά,ούτε προσβλητικά.Προσπαθώ να κρατήσω την ψυχραιμία μου και να κάνω τη δουλειά μου, αδιαφορώντας γι αυτήν,γιατί έτσι πρέπει.Είναι φορές που θέλω να την αρπάξω απο το μαλλί και να της πώ:στο σπίτι σου δεν σε μάθανε να σέβεσαι τους μεγαλύτερους σε ηλικία απο εσένα;(είμαι μεγαλύτερη της),έβγαλες μια σχολή παλιοψωνάρα και νομίζεις ότι είσαι κάποια!Να πάει την αλαζονεία και την φιλοδοξία της και να την χώσει στον κώλο της!Πετάει μπηχτές και θέλω να την σπάσω στο ξύλο.Ψάχνει για δούλους και θέλω να την εκδικηθώ για να βάλει μυαλό.Λέει ότι αγαπάει τη δουλειά της,αλλά δεν την κάνει καλά.Όλη την ώρα της αρέσει να μιλάει,δεν το βουλώνει ποτέ.Θέλω απλά να μπορώ να κάνω τη δουλειά μου,χωρίς να έχω αυτή τη μπαζόλα να με ζαλίζει για βλακείες.Ακούω προτάσεις,τι πιστεύετε οτι είναι το καλύτερο να κάνω;Θέλω να την βάλω στη θέση της,χωρίς να χρειαστεί να τα σπάσω όλα εκεί μέσα.Τα εξομολογήθηκα και ξαλάφρωσα λίγο.
2
 
 
 
 
σχόλια
Ένα είναι βέβαιο. Δεν είσαι καλύτερη από αυτή. Αν δεχθώ όσα λες ως αληθινά (που με την κακία που βγάζεις, τρέφω αμφιβολιές) το μόνο που διάβασα στην εξομολόγηση αυτή είναι για δυο κότες που κακαρίζουν ασταμάτητα.
Scroll to top icon