ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
2.3.2018 | 10:24

Γάτος και οδήγηση

Ξεκίνησα μαθήματα οδήγησης πριν από λίγες μέρες. Όμως έχω χοντρό πρόβλημα, διότι ο δάσκαλος έχει στο πίσω κάθισμα ένα μεγάλο γάτο ράτσας, ο οποίος πετάγεται όποτε του καπνίσει στα μπροστινά καθίσματα και μου προκαλεί πανικό και με γδέρνει στα χέρια. Του ζήτησα ευγενικά να αφήσει τον παλιόγατο στο σπίτι του, αλλά μου είπε ότι δεν τον αφήνει ποτέ και ότι ο γάτος είναι ο απροσδιόριστος κίνδυνος που ένας οδηγός πρέπει να έχει πάντα υπόψη του και ότι βοηθάει πολύ στη συγκρότηση της συνείδηση ενός σχεδόν επαγγελματία οδηγού. Αυτά μου φαίνονται μπούρδες, τον πληρώνω για να μου μάθει οδήγηση και όχι για να ανέχομαι τον παλιόγατο. Οπότε σκέφτομαι να του ζητήσω τα λεφτά μου πίσω και αποζημίωση από πάνω. Δεν μπορεί ο καθένας να κάνει ό,τι θέλει.
7
 
 
 
 
σχόλια
Επικοινωνήστε μέσω e-mail ή τηλεφωνικά(καλύτερα) με τον Πανελλήνιο Σύλλογο Εκπαιδευτών Οδήγησης. Πείτε τους τι ακριβώς συμβαίνει και ζητήστε να σας κατευθύνουν. http://www.driving.org.gr/Αν είναι δυνατόν! Έχουμε ξεφύγει τελείως.
Δε βλέπω παλιόγατο.. μόνο παλιάνθρωπο! Σταμάτα αμέσως τα μαθήματα μαζί του και δεν ξέρω... κάνε κάπου και καμιά καταγγελία μην πάρει καμιά ψυχή στο λαιμό του!!!
Αυτό είναι ενάντια στον ΚΟΚ. Αυτό ειναι παράνομο που κάνει!!!! Δεν επιτρέπεται να υπάρχουν ζώα μέσα στο αμάξι χωρίς να είναι σε ειδικό κλουβί μεταφοράς. Φίλος έχασε τη μητέρα του επειδή ο σκύλος σεληνιάστηκε μέσα στο αμάξι και μπήκε κάτω από τα πόδια της με αποτέλεσμα να χάσει τον έλεγχο του αυτοκινήτου και να πέσει πάνω σε ένα δέντρο...
Απαράδεκτος (μη) επαγγελματίας.Από την πρώτη στιγμή θα τον είχα στολίσει κανονικά. 'Εχει μεγάλο θράσος και άγνοια κινδύνου. Μη συνεχίσεις μαζί του για κανέναν λόγο, ζήτα και τα χρήματά σου, αυτό δεν ήταν μάθημα ήταν καραγκιοζιλίκι.
Scroll to top icon