ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
10.3.2018 | 12:57

οικογενεια μπουρδελο

ειμαι 17 και απλα δεν μπορω να περιμενω μεχρι τα 18 γενεθλια μου να φυγω απο εδω μεσα. οι γονεις μου χωρισαν οταν ημουν 11 και απο τοτε επειδη ο πατερας μου δεν ειχε μαθει να μας φροντιζει, αρχισα τις μερες που ειμασταν μαζι του να φροντιζω και τα 2 μικροτερα αδελφια μου. η μανα μου ειναι τερμα υστερικη και βγαζει ολα τα κομπλεξ της πανω μας. προσπαθει μεσα απο τις δικες μας επιτυχιες να αποδειξει στους δικους της γονεις οτι παρολο που χωρισε ειναι τελεια μανα. με πιεζε απο παρα πολυ απο μικρη ηλικια να ειμαι σε ολα τελεια και να ειμαι ωριμη. η παιδικη μου ηλικια δε μπορει να χαρακτηριστει αλλιως εκτος απο διαβασμα διαβασμα και πηγαινελα αναμεσα σε 2 σπιτια περιπου 1 ωρα αποσταση μεταξυ τους. εκτος αυτου επιμενει επειδη δε θελω να επηρεασει αρνητικα τα αδερφια μου, οτι της σαμποταρω τις προσπαθειες να τα μεγαλωσει. ταυτοχρονα φυσικα υποστηριζει οτι δεν εχω δικαιωμα να εκφερω τη γνωμη μου για αυτα, ενω εκεινη μου τη ζηταει εξαρχης και απλα δε μπορει να αποδεχτει το γεγονος οτι δε συμβαδιζουν οι αποψεις μας. λογικα ξεχναει οτι εγω ημουν διπλα τους οταν εχασαν τη γη κατω απο τα ποδια τους πριν 6 χρονια και βρεθηκαν αναμεσα στα αλληλοβρισιματα της με τον αλλο. τελος παντων απλα δε μπορω να καταλαβω γιατι δε μπορουν να τα βρουν ακομα σαν πολιτισμενοι ανθρωποι και να μη χρειαζεται να ακουω εγω το βρισιμο οταν κατι τυος παει στραβα.
3
 
 
 
 
σχόλια
Συμφωνώ απόλυτα με τις παραπάνω απόψεις και θάθελα να συμπληρώσω ότι πρέπει να προσέχεις πολύ και τις επιλογές σου για το μέλλον σου. Μην παρασυρθείς από το οικογενειακό περιβάλλον και πάρεις βεβιασμένες αποφάσεις πριν σταθείς στα πόδια σου. Μην προσπαθήσεις να ακουμπήσεις/στηριχτείς οπουδήποτε αλλού μόνο και μόνο για να φύγεις από το σπίτι. Κλείσε τ' αυτιά σου στους καυγάδες και προετοίμασε με υπομονή και επιμονή το δικό σου μέλλον.
Οι γονείς σου απέτυχαν λίγο στο θέμα της συνεννόησης, δεν φταίτε εσείς κι όμως εσείς τα λούζεστε...Αν βλέπεις οτι δεν τη παλεύεις καθόλου και θες σε κάποιον να μιλήσεις πήγαινε σε ένα ψυχολόγο, διαφορετικά προσπάθησε να φροντίζεις τις φιλίες σου, τα μαθήματά σου, στα χόμπι σου, έτσι ώστε μέχρι να καταφέρεις να αποστασιοποιηθείς να μην έχει επηρεαστεί (όσο γίνεται) και η προσωπική σου ζωή..
Πολλές εξομολογήσεις περί οικογενειακών προβλημάτων... ανησυχητικό.Γενικα το μόνο σίγουρο είναι ότι εσύ δεν έχεις καμία ευθύνη για ότι συμβαίνει.Παντα τα θύματα σε μια δυσλειτουργική οικογένεια είναι τα παιδιά.Μην νομίζεις ότι είσαι η μόνη που αντιμετωπίζει ενδοοικογενιακα πρόβλημα, αυτά τα περιλαμβάνουν οι ανθρώπινες σχέσεις, πάντα δημιουργούνται και τέτοια θέματα.Αυτο που πρέπει να κάνεις εσύ,και είναι δύσκολο στην αρχή οπότε θέλει δουλειά, είναι να μην παίρνεις θέση στις διενέξεις των γονιών σου,να κλείνεις τα αυτιά σου όσο μπορείς και να μην δίνεις σημασία.Αν μη τι άλλο είναι κάτι που αφορά αυτούς τους δύο και δεν έχουν καμία δουλειά να σε ανακατεύουν.Επισης ξεκαθάρισε και στους δύο τη θέση σου ώστε να καταλάβουν ότι δεν προτίθεσαι να ασχοληθείς με το αναμεταξύ τους δράμα ώστε να μην σε πριζουν.
Scroll to top icon