ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
10.3.2018 | 23:14

Πονηριά

Είμαστε μια παρέα με την οποία για α ή β λόγους έχω σπάσει με τις δύο.. Εγώ έκοψα πέρα απλά επειδή η μία έχει άριστες σχέσεις με όλες μας όταν έρχεται να μας δει βγαίνουμε όλες μαζί κάτι που εμένα με κουράζει γιατί δεν τα βρίσκω μαζί τους. Δεν έχει συμβεί κάποιος τρομερός τσακωμός ώστε να μην αντέχουμε η μία την παρουσία της άλλης ωστόσο. Απλά σπασίματα όπως το ακόλουθο :Κάθε που βγαίνουμε επιλέγουν τα μέρη οι άλλες στο. Εναλλακτικά μέρη, τζιβες, μακρυμαλληδες, μιας άλλης φιλοσοφίας που κατ εμέ είναι εφέ όπως αυτή των κλαρινων. Εγώ δεν έχω σοβαρο θέμα να ακολουθήσω αλλά ως έναν βαθμό και αρκεί να σέβονται και την δική μου γνώμη. Εμένα μ αρέσουν τα κουτουκια που συχνάζουν όλοι όχι ντε και καλά τζιβαδες και εναλλακτικοί. Απλοί φοιτητές όλων των λογιών. Απόψε είπαμε να συζητήσουμε που θα πάμε.. Πρότεινα στην ομαδική πόσα μαγαζιά.. Δεν απάντησε καμία.. Και μετά από ώρα μου στέλνουν.. Έλα κλείσαμε στο τάδε (εναλλακτικοί φουλ μεσα) είσαι Οκ; πήρατε κι αλλού κ δεν είχε; ρώτησα. Όχι μου λένε. Λέω συγγνώμη, δεν θα το συζητούσαμε όλες μαζί; Α λέει η μια δεν το κατάλαβα (ενώ το είχε δει το μνμ στην ομαδικη) Ε , λέει, αν έχεις θέμα κλείνουμε αλλού. Και ήξερε ότι έχω θέμα και εγώ ασφαλώς είπα ότι δεν θα αλλαχτεί εφόσον αποφασίστηκε. Είδα και τη φίλη μου να συμφωνεί βέβαια και η οποία δεν με ενημέρωσε επίσης γιατί ήταν μαζί τους. Της είπα στο τηλέφωνο ότι την επόμενη φορά που θα κανονιστεί αυτό έτσι εκ του πονηρου για να αναγκαστώ να ντραπω και να μην μιλήσω δεν πατάω πουθενά.Δεν το κατάλαβα, πρώτα παίρνουμε πρωτοβουλία έχοντας γράψει τον άλλον κ μετά του ζητάμε την γνώμη του; Πόσο δεν θέλω να ασχολούμαι με τέτοια βρε παιδιά, μεγαλώσαμε. Αλλά είναι ο τρόπος και το κίνητρο που μ ενοχλεί. Η πονηριά...Αν ο άλλος είναι πονηρός στα μικρά είναι και στα σοβαρά πράγματα..Η μόνη που μου φταίει είναι η φίλη μου και θα της τα συρω ένα χεράκι και από κοντά. Καλό σαββατόβραδο να έχετε.. Καλύτερα να μην βγεις καθόλου πάρα με μισή καρδιά και με ανεπιθύμητους. Τελευταία φορά, ειλικρινά.
1
 
 
 
 
σχόλια
Δε θεωρώ ότι υπάρχει καμία πονηριά, διότι και να πρότεινες κάτι άλλο, μάλλον θα σε έγραφαν κανονικά και θα πήγαιναν πάλι εκεί που κατέληξαν. Όπως φαίνεται, το πρόβλημά σου δεν είναι η πονηριά των άλλων, αλλά το εξής απλό: ΔΕΝ ΤΑΙΡΙΑΖΕΤΕ. Όταν εμένα μου αρέσει να ακούω Σαλέα και εσένα Μπετόβεν, προφανώς κάποιος θα έχει πρόβλημα ακολουθώντας την επιλογή του άλλου.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Scroll to top icon