ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
11.3.2018 | 15:25

Φιλια

Έχω έναν έντονο προβληματισμό σχετικά με τις φίλες μου .. φίλες αρκετών χρόνων όπου περάσαμε πάμπολλες καλές στιγμές αλλά δυστυχώς καμιά φορά οι στιγμές αυτές θολώνουν όταν σκέφτομαι το αντίβαρο που δεν είναι άλλο από την ζήλεια τους. Έχω νιώσει πολλές φορές στην ζωή να μου επιτίθενται για την δυναμικότητα και συνάμα για την ταπεινότητα μου .αυτό ήταν εξάλλου και το ενδιαφέρον σε εμένα.Αυτος ο παράδοξος συνδιασμός.Η εξωτερική εμφάνιση είναι το τελευταίο καθώς το δικαιολογώ μιας που και εγώ η ίδια θαυμάζω πολλές εμφανίσιμες κοπέλες . Αλλά όταν νιώθεις ότι οι κολλητές προσπαθούν να σε διαβάλουν επειδή διακρίνουν σε εσένα την αυτοπεποίθηση που τους λείπει δυστυχώς.. τότε καταλαβαίνεις ότι κάτι πάει λάθος. Έχω πάρα πολλά ελαττώματα όπως ο καθένας άλλωστε αλλά ουδέποτε επιχείρησα να μειώσω κάποιον αλλον επειδή απλά και μόνο δεν ειμαι σαν αυτόν/ αυτήν. Λυπάμαι πάρα πολύ και με πνίγει το δίκαιο... Έχω κουραστεί να φοβάμαι να πω κάτι καλό για μένα διότι θα το θεωρήσουν επίθεση σε αυτούς. Και επειδή πλέον έφτασα στα όρια μου.. αναρωτιέμαι πώς γίνεται να τους πω κόσμια ότι κάνουν σχόλια εις βάρος μου . Χωρίς όμως να πω ότι με ζηλεύετε ή ότι βγάζετε κακία.
1
 
 
 
 
σχόλια
κι εγώ γλυκιά μου, αν μπορούσα να σου πω απο κοντα πόσο πόλεμο έχω δεχτεί για τον χαρακτήρα μου κ την εμφάνιση μου με σκοπό ο δυναμισμός μου και τα υπόλοιπα καλά να μετατραπούν σε κόμπλεξ, ενοχές, υποτίμηση εαυτού και να με κάνουν σαν αυτές/ους να βγαζω κακκιες σε ανθρωπους που δεν φταινε γιατί μου το κάνανε οι γυναίκες περισσότερο κ οι άντρες λιγότερο, οσον αφορά τις χρόνιες φιλίες ίσως δεν είμαι σίγουρος κάποια άτομα να αλλάζουν, σίγουρα όμως αυτές οι πρώην φίλες δεν δικαιολογουναι, συμπεριφέρονται ζωωδώς.
Scroll to top icon