ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
18.3.2018 | 22:57

κάποια στιγμή θα γίνει..

Κάποια στιγμή θα γίνει.. θα έχει πάει αργά κι εσύ δεν θα έχεις ακόμα γυρίσει από τη δουλειά σου. Εγώ θα σε περιμένω μισοξαπλωμένη στον καναπέ. Το σπίτι θα είναι καθαρό και τακτοποιημένο. Το φαγητό ζεστό στο φούρνο. Το σπίτι μας θα είναι μικρό και ζεστό.Θα διαβάζω ένα βιβλίο και θα σε περιμένω.Το καντηλάκι θα καίει και θα απλώνει μια γλυκιά θαλπωρή. Κ εγώ θα σε περιμένω. Κι εσύ θα έρχεσαι.Και θα ανυπομονώ να έρθεις να σου πάρω τις έννοιες και την κούραση. Κι εσύ θα ανυπομονείς να φτάσεις να έρθεις σε μένα που σε περιμένω. Και θα ανοίγει η πόρτα και θα λέω Καλώς τον! Και θα έρχομαι κοντά σου και θα αγκαλιαζόμαστε. Και θα με φιλάς και θα με σφίγγεις. Και θα με λες κορίτσι μου. Κι εγώ θα σε περιμένω. Πάντα θα σε περιμένω. Κι εσύ θα έρχεσαι.. Πάντα θα έρχεσαι...Και θα σκέφτεσαι γυρνάω σπίτι που με περιμένει η γυναίκα μου. Κι εγώ θα λέω ο άντρας μου. Πόσο τον αγαπάω! και πόσο δοξάζω το Θεό που μου τον έφερε στη ζωή μου. κάποια στιγμή θα γίνει.Είμαι σίγουρη!
5
 
 
 
 
σχόλια
Να μια γυναίκα που αν της πεις "πατριαρχία" (αγαπημένη φεμινιστική βρισιά εδώ) θα απαντήσει "ε;"Και ξεκολλάτε οι τσούπρες εδώ. Αυτό θέλει, αυτό γουστάρει, μακάρι να το βρει. Εσείς να δούμε αν θα πειτε αυτό που θέλετε και αν θα το βρείτε (chances are not).
Εμένα με θλίβει το γεγονός, πως μια νέα (φαντάζομαι) γυναίκα, έχει βάλει ως όνειρο ζωής, να περιμένει, σαν άλλη πιστή παλλακίδα, τον πασά της να γυρίσει στον οντά και να τον υπηρετήσει. Αυτό και τίποτα άλλο, καμιά επιδίωξη, κανένα όνειρο... Πραγματικά θλιβερό άτομο.
Περιγράφεις λίγο το μικρό σπίτι στο λιβάδι μεν, αλλά είναι ωραία. Έστω σα νόημα. Απλά προτιμώ το να μαι δίπλα-δίπλα με τον άλλον και να κάνουμε πράγματα μαζί, από χαζομάρες έως να δημιουργήσουμε κάτι αξιόλογο. Δε μ' αρέσει να περιμένω ακόμη και με βιβλίο στο χέρι.
Scroll to top icon