ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
19.3.2018 | 14:51

ροδίτσα είναι και γυρίζει...

Όποιος μου φέρθηκε σκάρτα μέχρι τώρα,τον εκδικήθηκα.Ότι μου έκαναν τους το ανταπόδωσα. Δεν νοιώθω τύψεις,τα ήθελαν και τα έπαθαν.Μόνο για ένα πράγμα στενοχωριέμαι για το χρόνο που ξόδεψα για να ανταποδώσω και ένα ακόμη ρωτάω κόσμε : γιατί να υπάρχουν κ@ριόληδες/ες;
28
 
 
 
 
σχόλια
Αβάνα μου αμοιβαία τα αισθήματα εάν και η συζήτηση εξελίχθηκε λίγο διαφορετικά απ αυτό που περίμενα..Θα μπορούσαμε στοχευμένα να μιλήσουμε για την θεματολογία της εξομολόγησης αλλά δυστυχώς όλα τείνουν στο βαθιά προσωπικό η αποστασιοποίηση είναι δύσκολη αλλά όχι ακατόρθωτη. Με βαθιά εκτίμηση Κ. Νιονιος.
Μην αναλωνεστε στο να κυνηγατε την εκδικηση και να χανετε τον χρονο σας χωρις λογο. Η ικανοποιηση ειναι συντομη και μικρη. Το βλεπεις!!Το καλυτερο που μπορουμε να κανουμε ειναι να κοιταξουμε μπροστα και να προχωρισουμε. Να επενδυσουμε το χρονο στον εαυτο μας και οχι να τον ξοδεψουμε στους αλλους.
Κύριε νιόνιο γειά σας, πολύ χαίρομαι που σας ακούω αλλά αυτό το μαύρο γατάκι κάτι μου θυμήζει λέτε να είναι το κάρμα?δεν μπορώ να θυμηθώ.
Κάρμα ειναι; Η γατάκι είναι; Με μπερδεύεις Αβάνα μου.. εάν και το κάρμα είναι κάτι το πολυσύνθετο που θα ήθελα πολυ να στο αναλύσω αλλά δυστυχώς το κουτάκι δεν με βοηθά..Νομίζω όμως ότι το γατάκι μιλάει περισσότερο για την πίστη της στο κάρμα..Δηλαδή θα χαιρόταν να πατήσει ένα αυτοκίνητο τον άνθρωπο που θέλει να εκδικηθεί!! Η πληγιτσα πάλι είναι φιλόλογος;; Δεν την απασχολούν τέτοιου είδους ενορμήσεις..
Ο γερος δν τα κανει μονο λιγο χαζι.κατι δν λες καλα βρε κυρ Νιονιο. Δν σε ρωτησα αν θηλασες οταν ησουν μικρο. Είναι λιγο αβολη ερώτηση κ δν την εχω κανει ποτε.
Κάνω και εγώ πίσω από αυτό εδώ το κουτί τις δικές μου σκέψεις..Η αλήθεια είναι ότι επειδή ο Κυρ Νιονιος είναι Α.Α έμαθα να είμαι και εγώ Α.Α στα δύσκολα και να κάνω λίγο χάζι το γυναικείο στήθος..Προσπαθώ λοιπόν αυτή την πλευρά του εαυτού μου να την αποδεχτώ και να την αγκαλιάσω χωρίς να σκέφτομαι ενοχικά για την συμπεριφορά μου αυτή..Είναι μία διαδικασία σε εξέλιξη που είμαι πολύ κοντά στο να βγάλω μιαν άκρη καλέ μου Ράμπο. Και πέραν την ξηγησιας μου ο λόγος για τον οποίο σου κάνω αυτή την ερώτηση είναι επειδή είμαι γάτα περίεργη και κάνω ζημιές και επειδή είμαι τόσο περίεργη σου έκανα αυτή την ερώτηση για να πάρω ένα feedback σαν exit poll ένα πράγμα!!
Μπορουσες να με ρωτήσεις πιο εύκολες κ λιγότερο αβολες ερωτήσεις. Τελικά είσαι Κυρ Νιονιος ή γυναίκα που προσπαθείς να μπερδέψεις τους συνομιλητές εξ αρχης;
Scroll to top icon