ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
22.3.2018 | 15:39

Δεν μπορώ άλλο...

Λοιπόν είμαι 17 (κοπέλα) και δεν μπορώ άλλο να ζω σε αυτή την κατάσταση....Η οικογένεια μου είναι ότι να ναι και δεν λέω ότι να ναι με την έννοια ότι δεν μου αγοράζουν πράγματα και αυτά που ισχύει και αυτό αλλά γενικά είναι πολλά θέματα...Ας τα πάρουμε από την αρχή έχω μια μεγαλύτερη αδερφή 19 ετών με ήπια νοητική υστέρηση...και μια μικρότερη αδερφή 11 ετών...γενικά όσο μεγάλωνα η ζωή μου ήταν τόσο απαίσια βία λεκτική και σωματική κάθε μέρα...και γενικά έχουν γίνει πολλά άσχημα περιστατικά με την μάνα μου που πραγματικά δεν έχουν λογική γενικά η γυναίκα έχει ψυχολογικά....αφού μικρή όταν δεν έκανα ότι ήθελε με κλείδωνε έξω από το σπίτι και δεν με άφηνε να μπω..και επίσης δεν μου έδινε να φαω επειδή δεν έκανα ότι ήθελε και πολλά άλλα άσχημα περιστατικά...και ολα αυτά τα χρόνια δεν καθαρίζει καθόλου το σπίτι και όλο είναι μέσα στην βρώμα...ποτέ δεν μπορούσα να φέρω φίλες μου στο σπίτι μόνο και μόνο από ντροπή...είχα προσπαθήσει και εγώ να το καθαρίσω αλλά είναι τόσο άσχημη η κατάσταση που δεν γίνεται τίποτα...ο μπαμπάς μου δουλεύει 2 δουλειές και αυτή τα ξύνει όλη μέρα και δεν γουστάρει λέει να δουλέψει λέει έχει το μαλακα να της τα προσφέρει ολα..και γενικά η κατάσταση είναι πολύ άσχημη....γενικά και οι δύο γονείς μου δεν έχουν και ιδιαίτερη λογική και να πω την αλήθεια είμαι η μόνη με λογική εδω μέσα και όταν προσπαθώ να μιλήσω για όλα αυτά τα θέματα γιατί δεν αντέχω άλλο ο μπαμπάς το μόνο που λέει είναι πάλι αρχισες την γκρίνια κλπ και γενικά είναι τόσο πολλα τα θέματα που δεν μπορώ άλλο εδω..δεν έχω λεφτά να φτιάξω τον εαυτό μου και έχω και κατάθλιψη με ολα αυτά και απλά δεν μπορώ άλλο...είχα σκεφτεί από καιρό να μιλήσω σε κάποια υπηρεσία αλλά δεν θα ήθελα να ζήσω σε κάποιο ορφανοτροφείο αλλά δεν αντέχω και άλλο...οπότε η μόνη μου επιλογή είναι να πάω 18 να βρω μια δουλειά να μαζέψω κάποια χρήματα και να φύγω αλλά δεν μπορώ να κάνω άλλη υπομονή είναι τόσο άσχημη η κατάσταση
5
 
 
 
 
σχόλια
Είσαι πλέον 17 χρονών οπότε μη φοβάσαι οτι θα πας σε ορφανοτροφείο αν μιλήσεις με κάποιον. Υπάρχουν τα κέντρα ψυχικής υγείας που μπορείς να απευθυνθείς σε ψυχολόγο για να μη συσσωρεύονται τα προβλήματα μέσα σου, γιατί δεν είναι εύκολα αυτά που περιγράφεις. Οι γονείς και οι σχέσεις τους με τα παιδιά είναι πολύ σημαντικοί, επομένως με καθοδήγηση θα δεις πώς μπορείς να επεξεργαστείς αυτά που συμβαίνουν για να μη σε επηρεάζουν και να βελτιώσεις την καθημερινότητά σου..
Κανε λιγο υπομονη μεχρι να ενηλικιωθεις και μετα ολα θα φτιαξουν. Θα βρεις μια δουλεια,θα βρεις και καποιον ανθρωπο. Να ξερεις,ολα τα προβληματα οταν αλλαξει η εποχη και περασουν,παυουν να πονανε. Ολα θα πανε καλυτερα.
Μη λέμε ψέματα στον κόσμο ότι φτιάχνουν όλα μόνα τους και τους ανθρώπους να μην τους έχει για τέλειους. Στα πόδια της να παλέψει να σταθεί γιατί είναι πιο άτυχη από άλλους μας και αν θέλει να πάει μπροστά δεν έχει την πολυτέλεια να περιμένουν να τις έρθουν κάποια πράγματα... θα πρέπει να τα κυνηγήσει.
Αν δώσεις πανελλαδικές μήπως να περάσεις εκτός της πόλης που μένετε; Δεν ξέρω αν θα βοηθούσε. Δεν είσαι υπερβολική, δυστυχώς οι γονείς σου έχουν θέματα...Υ.Γ. Επειδή δεν το κόβω να ενδιαφέρονται για την πρόοδό σου, ειδικά η μαμά σου. Κάνε πράγματα για σένα ( εύρεση εργασίας ή σπιτιού) χωρίς να τους το πω πεις. Τους κόβω να προσπαθούν να παλεύουν να σου ρίξουν το ηθικό για να σε έχουν του χεριού τους.
Scroll to top icon