ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
27.3.2018 | 00:40

Φιλιά..

Γειά σας...θ ήθελα την γνώμη σας σχετικά με ένα θέμα που με βασανίζει πολύ καιρό.. Εδώ και δύο χρόνια έχω τσακωθει με την κολλητή μου και δεν μιλάμε... Είμασταν φιλες έξι χρόνια... Της είπα ψέματα για κάποιο θέμα που είχα ενώ σε κάποια άλλα κορίτσι είχα πει την αλήθεια... Αυτή το έμαθε και προσπάθησε με κάθε τρόπο να με εκδικηθεί.. Παρόλα αυτά εγώ ξέρω ότι την πλήρωσα και θέλω να τα βρούμε.. Όμως αυτή είναι πολύ εγώιστρια και πιστεύω θα με απορρίψει... Τι να κάνω?
1
 
 
 
 
σχόλια
Πιστεύω ότι ειχες καποιο λογο που δεν της το ειπες και δεν ειχε την οριμοτητα να καταλαβει γιατι επελεξες να το πεις σε κάποιον άλλο (ήταν αυστηρή μαζί σου, ήξερες οτι ήταν κάθετη στο θεμα η θα σε εκραζε πχ). Μπορεις να κανεις μια προσπαθεια αλλα αν ειναι εκδικητικη και δεν μπορεί να σκεφτει ότι υπηρχε λογος που εμπιστευτηκες την αλλη κοπελα πιο πολυ μην περιμενεις καλο αποτέλεσμα απαραίτητα.
Scroll to top icon