ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
4.4.2018 | 15:11

Ο κακός ο κόσμος

Όταν πετυχαίνω σε κάτι το μοιράζομαι με δυο φίλους μου και εκείνοι χαίρονται μαζί μου. Πρόσφατα τους ανακοίνωσα πως παντρεύομαι και το γιορτάσαμε επιτόπου και όταν είχα πάρει το πτυχίο μου το ίδιο. Ξέρω πως υπάρχουν και άλλοι που δεν τους ενδιαφέρω για να χαρούνε μαζί μου και δεν τους λέω τα καλά μου νέα. Δεν ξέρω πως τα καταφέρνετε μερικοί και δεν ξέρετε ποιος ενδιαφέρεται για εσάς. Πολλές φορές διαβάζω που λένε πως μοιράστηκαν ένα καλό νέο και εισέπραξαν κακία ή αδιαφορία. Αυτό δεν γίνεται να σε κάνει να πέσεις από τα σύννεφα, το ήξερες από πριν. Δεν ξέρω γιατί το κάνετε αυτό και τι νόημα έχει. Εγώ παντρεύομαι και η μάνα μου δεν το ξέρει γιατί θα χύσει το δηλητήριο της δεν υπάρχει περίπτωση, φαντάζομαι άλλος στη θέση μου θα της το έλεγε και μετά θα έγραφε εξομολόγηση πως έπαθε κακό μεγάλο και ξαφνικό. Ένα μεγάλο διάστημα στη ζωή μου δεν είχα κάποιον να μοιραστώ κάτι καλό γνώριζα μόνο ανθρώπους που θα ζηλεύανε ή στην καλύτερη δεν θα τους ένοιαζε και έτσι το κράταγα για τον εαυτό μου. Έχω έναν ξάδερφο που μου θυμίζει αυτές τις εξομολογήσεις. Έχει και αυτός γονείς που δεν τον αγαπάνε και του φέρνονται άσχημα και κάθε φορά κάνει λες και δεν το περίμενε και μου το λέει. Δεν κρατάει αποστάσεις από τους δικούς του και μου αρέσει που τα λέει σε εμένα που από τότε που έφυγα από το σπίτι μου έριξα μαύρη πέτρα και πέρασα πολύ δύσκολα γιατί δεν είχα καμία βοήθεια. Επιλέγω τους ανθρώπους με τους οποίους μοιράζομαι τα καλά και τα κακά, δεν κάθομαι να τα λέω δεξιά και αριστερά για να έχω να λέω τι κακός που είναι ο κόσμος και πως δεν θέλει το καλό μου. Και ας είναι η μάνα μου η ίδια.
1
 
 
 
 
σχόλια
Είναι ζήτημα δύναμης κι αδυναμίας. Εσείς μέσα από τις δυσκολίες κατακτήσατε το πρώτο. Δεν τα καταφέρνουν όλοι. Άλλοι πάλι αποφεύγουν να δουν την αλήθεια, γιατί τους πληγώνει.Θαυμάζω τους ανθρώπους που βγαίνουν νικητές από τα ζόρια και κυρίως από την κακή τους σχέση με την οικογένειά τους. Βλέπετε, η οικογένεια είναι ένα κάστρο που δύσκολα πέφτει, πρωτίστως μέσα μας. Να ζήσετε, με υγεία κι ευτυχία.
Scroll to top icon