ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
5.4.2018 | 16:44

Εγώ λέω

γυναίκες αράξτε και μην αναρωτιέστε αν πρέπει να του στείλετε μήνυμα ή όχι. Αν ο άντρας σας θέλει θα στείλει θα ξαναστείλει και θα πάρει τηλέφωνο και υπομονή θα κάνει αν χρειάζεστε τον χρόνο σας και όλα. Το μόνο που κάνει τη διαφορά είναι να σας θέλει πραγματικά και εσείς από τη μεριά σας να του δείξετε πως και εσείς τον θέλετε να μην τον αφήνετε να αναρωτιέται. Όλα τα ζευγάρια που ξέρω ο άντρας έκανε τις κινήσεις που έπρεπε είναι μερικά πράγματα που δεν αλλάζουν στην κουλτούρα μας. Πάντα υπάρχουν και εξαιρέσεις εγώ δεν έτυχε να ξέρω καμία. Επίσης τα ζευγάρια που είναι χρόνια μαζί στον περίγυρό μου ή παντρεύτηκαν, δεν έκαναν αμέσως σεξ μόλις γνωρίστηκαν βγάλτε τα συμπεράσματά σας και κάντε τα κουμάντα σας όποιος ψάχνει για κάτι σταθερό.
5
 
 
 
 
σχόλια
λοιπον γυναικες οποιος ψαχνει για κατι σταθερο να το αφησει να σιτεψει να ωριμασει και μετα να κανει σεξ γιατι κατα κοινη ομολογια τα ζευγαρια που προκοψαν αργησαν να κανουν σεξ και ετσι η σχεση δοκιμαστηκε πραγματικα...το σεξ ειναι το ταβανι στη σχεση το νου σας...επισης γυναικες αραξτε και περιμενετε αυτος να σας στειλει και να σας στειλει και να ξαναστειλει...μην κανετε εσεις απολυτος τιποτα...στο παρακαλατετο αυτος και εσεις ανετες σαν να μην συμβαινει τιποτα...Και για το τελος το αμιμητο:"επισης ολα τα ζευγαρια που ξερω ο αντρας εκανε ολες τις κινησεις"...οι γυναικες απλα κλωσουσαν τα αυγα και εραβαν την προικα τους...
Aχ όχι άλλη γενίκευση από τον μικρόκοσμό μας ορμώμενοι. Έλεος μέρες που'ναι. Υπάρχουν τόσες βλαμμένες εκεί έξω μην συντελείτε στην λοβοτόμηση περισσότερων με τις συντηρητικές βλακείες που διαδίδετε.
Kι επειδή το έχω "δεί" αποστολή πάταξη της αερολογίας και αφύπνιση των κορασίδων προβαίνω ευθύς αμέσως σε λογική αποδόμηση. "και υπομονή θα κάνει αν χρειάζεστε τον χρόνο σας και όλα". Υπομονή θα κάνει για όσο ΕΚΕΙΝΟΣ θέλει. Δεν είναι λευκή επιταγή που τη συμπληρώνει η γυναίκα "θέλω 15 χρόνια να με περιμένεις" κι αν ο άλλος δεν περιμένει (που τελικώς δεν θα περιμένει εκτός αν έχει πέσει σε έρημο) δεν την ήθελε αρκετά. Ας είμαστε ρεαλιστές. "και εσείς από τη μεριά σας να του δείξετε πως και εσείς τον θέλετε να μην τον αφήνετε να αναρωτιέται."Επειδή έχεις αποκλείσει να του το δείξει με μηνύματα που θα στέλνει ή με σεξ (με το επιχείρημα ότι πρέπει να περιμένει για να πάει σοβαρά το πράγμα) θέλεις να μας προσδιορίσεις τέλος πάντων ΠΩΣ πρακτικά θα του το δείξουν οι αθώες κορασίες και δεν θα τον αφήσουν να αναρωτιέται; Συγκεκριμένα παραδείγματα παρακαλώ! Με βάση τον συλλογισμό σας τα κολπάκια "γυναίκα είσαι ξέρεις από πουτανιές" αποκλείονται. :)"Όλα τα ζευγάρια που ξέρω ο άντρας έκανε τις κινήσεις που έπρεπε"Μικρόκοσμος. Ευτυχώς. "είναι μερικά πράγματα που δεν αλλάζουν στην κουλτούρα μας."Πράγματι δεν φαίνεται ν'αλλάζουν. Το καλώς ή κακώς δεν αλλάζουν είναι που στοιχειοθετείται εδώ μέσα... Όπως φαίνεται πολύ κακώς! (αλλιώς θα ήταν μες την τρελλή χαρά η στήλη κι όχι μες την κατήφεια και την μίρλα)"Πάντα υπάρχουν και εξαιρέσεις εγώ δεν έτυχε να ξέρω καμία." Μικρόκοσμος again. "Επίσης τα ζευγάρια που είναι χρόνια μαζί στον περίγυρό μου ή παντρεύτηκαν, δεν έκαναν αμέσως σεξ μόλις γνωρίστηκαν"Kι εσύ βρε πουλάκι μου ΠΟΥ το γνωρίζεις; Μες το βρακί τους ήσουν; Δεν σου περνάει καν από το μυαλό ότι μπορεί να λένε άλλα πράγματα απ'αυτά που συνέβησαν για να "αποσοβήσουν" καταστάσεις ή να δώσουν κάποια εντύπωση στον εξωτερικό παρατηρητή; Οφείλουν άλλωστε να σου πουν με το νι και με το σίγμα τι έκαναν και τι δεν έκαναν; Από πού κι ως πού;Επίσης είναι σχεδόν βέβαιο ότι δεν έχεις εισέλθει εις γάμου κοινωνία από το στυλ γραφής σου. Οπότε πώς κρίνεις κάτι για το οποίο έχεις μηδαμινό βίωμα; Από μέσα είναι τελείως διαφορετικά από το απέξω. Κι ενδέχεται αυτοί που νομίζεις ότι είναι ευτυχισμένα ζευγαρωμένοι να δυστυχούν. Δεν είναι πρωτότυπο. Συμβαίνει. "βγάλτε τα συμπεράσματά σας και κάντε τα κουμάντα σας όποιος ψάχνει για κάτι σταθερό"Το σταθερό δεν είναι εγγύηση ευτυχίας (Σταθερά μπορεί ωραιότατα να σε κάνει να δυστυχείς.) Ούτε καν ο γάμος αποτελεί κάποια εγγύηση. Ούτε υπάρχει 'συνταγή' για να "πετύχει" κάποιος μια σχέση όπως την επιθυμεί. Μια σχέση άπαξ κι αρχίσει με καλούς οιωνούς από κει και πέρα προϋποθέτει ΔΟΥΛΕΙΑ. Κι αυτό δεν σχετίζεται ούτε με το ποιός κάνει τις κινήσεις ούτε με το αν έκαναν σεξ μόλις γνωρίστηκαν.Κυρίες μου ελπίζω πειστήκατε. Στείλτε στον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει όπως το αισθάνεστε και κάντε σεξ όποτε εσείς το αισθανθείτε ότι θέλετε να το κάνετε. Μην υποκύπτετε σε γυναικουλίστικους χειρισμούς από την ανάποδη. Την κυρία την κάνει η στάση της κι ο σεβασμός που η ίδια δείχνει στον εαυτό της και στους άλλους. Όχι τα κορδελάκια κι οι μαλαγανιές.
Scroll to top icon