ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
7.4.2018 | 16:17

Ποναω τοσο πολυ...

Μια τετοια μερα που ολοι χαιρονται εγω παλι ειμαι θλιμμένη...δεν εισαι εδω και σε εχω τοσο αναγκη...ηθελα να σου πω πόσο πολυ σ αγαπαω..ποσα ειχα ονειρευτει για εμας...και τελικα ολα επεσαν στο κενο! Κλαιω συνεχεια...δεν εχω όρεξη για τιποτα...δε με νοιαζει τιποτα...θελω απλα να κοιμαμαι...για να μη σκεφτομαι...να μη ποναω...να μη νιωθω...θελω να ξεχασω γιατι βασανιζομαι...σφιγγω τα δοντια μου...κλεινω τα ματια μου..για να μην κλαψω..! Καποιες φορες το καταφέρνω και αλλες οχι...ποσο ακομα θα κρατησει αυτο?? Ποσο ακομα θα ποναω για κατι που αποδειχτηκε ψευτικο?? 5 χρονια ηταν ενα ψεμα..
1
 
 
 
 
σχόλια
Το πέρασα και πόνεσε πολύ. Κόντεψα να χάσω τον εαυτό μου, κλονιστηκε η υγεία μου. Μέχρι που ήρθε η μέρα που ολόκληρο το είναι μου συνειδητοποίησε ότι δεν μπορώ να το αλλάξω και απλά πρέπει να γίνω καλά. Πάρε τον χρόνο σου και ανακαμψε!! Να θυμάσαι ότι τελείωσε γιατί ήταν ψεύτικο και σε περιμένει κάτι αληθινό. Έχε πίστη και ελπίδα.
Scroll to top icon