ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
8.4.2018 | 14:53

Καρκίνος;

Η μητέρα μου έχει πεθάνει από καρκίνο του δέρματος. Οπότε προσέχω ακόμα παραπάνω τον ήλιο, καθώς και να ελέγχω συχνά τον εαυτό μου για τυχόν επικίνδυνα σημάδια. Εξετάζομαι σχεδόν καθε χρόνο.Σήμερα είδα μια ελιά να πληρεί τις προϋποθέσεις για πολυ αρχικο στάδιο. Περιμένω να έρθει η Τρίτη να πάω στον γιατρό. Είμαι 24. Μακάρι να ειμαι απλα παρανοϊκή!
1
 
 
 
 
σχόλια
Όποιος έχει καεί απ' το χυλό, φυσάει και το γιαούρτι! Εύχομαι ολόψυχα να έχεις κάνει λάθος στη διάγνωση που έκανες μόνη σου και την Τρίτη να σε καθησυχάσει κι ο γιατρός σου. Μπράβο σου που ελέγχεσαι κάθε χρόνο. Αν γνωρίζει κάποιος ας το επιβεβαιώσει, μου το έχει πει δερματολόγος και ήθελα να το γράψω κι εδώ κάποια στιγμή, την πρώτη βδομάδα του Μαΐου οι δερματολόγοι κάνουν δωρεάν εξέταση σπίλων. Η πρόληψη κι ο έλεγχος είναι ό,τι καλύτερο μπορούμε να κάνουμε σε τέτοιες περιπτώσεις. Να πάνε όλα καλά :)

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Scroll to top icon