ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
10.4.2018 | 03:34

Ημικρανία

Οποίος δε το έχει νιώσει δε καταλαβαίνει... 2-3 φορές το μήνα.. είμαι οφ! Μερικές φορές σε σημείο εμετων. Εδώ κ 10 χρόνια.. έχω βαρεθεί να ακυρώνω δουλειές εξόδους λόγω πονοκέφαλου. Κανείς δε με πιστεύει πια! Δε ξερω ποσά παυσίπονα έχω πιει στη ζωή μου! Άπειρα. Χορηγός!
2
 
 
 
 
σχόλια
Ακου και την δικη μου τραγική ιστορία με ημικρανίες. Αρχισα ως παιδάκι να μιλάω και ενα απο τα πράγματα που ειπα αρχικά, ηταν οτι ΠΟΝΆΩ! Σε παιδική ηλικία με γυρισαν όλους τους γιατρούς και καμία εξέταση δεν εδειξε κατι παθολογικό. Απο τα 19 και μετά η κατάσταση σοβαρεψε πολύ: η ημικρανία διαρκούσε 2 ή 3 ημέρες με σχεδόν 7 εμετούς καθε ημέρα. Ηταν κατι που με ανακουφίζε γιατί με καθε εμετό η ένταση του πόνου μειωνόταν. Εννοείται πως δεν ζούσα, δεν δούλευα, δεν σηκωνομουν απο το κρεβάτι..Τα συγκεκριμένα χαπια που αναφέρθηκαν με χαλασαν πολύ μια φορα που τα δοκίμασα. Η αίσθηση των ναρκωτικών ηταν πιο έντονη απο τον πόνο: δεν ειχα καμια συναίσθηση, ήμουν τελείως " αλλού", κάτι που επίσης δεν άντεχα. Ολα αυτα μέχρι τα 30.Τυχαια αγορασα μια συσκευή που οζονιζει το νερό για να βελτιώσω λίγο μια ήπια σπαστική κολίτιδα που ειχα κατα καιρούς. Δεν φανταζόμουν ότι η ημικρανία θεραπεύεται! Μετά απο χρήση συστηματική λίγων μηνών άλλαξε η ζωή μου! Τώρα πια κατανοώ ότι απλα αποτοξινωθηκα εκ των έσω γι αυτό και σταμάτησαν οι ημικρανίες. Άλλαξε η γενική κατάσταση μου, χάθηκαν κιλα χωρίς δίαιτα, η υφή του δέρματος μου βελτιωθηκε και οι ημικρανίες ειναι τώρα πια ενας απλός πονοκέφαλος που δεν με εμποδίζει να ζω, να βγαινω και να δουλεύω!Και κυρίως, περνάει με το πιο απλό παυσίπονο! Αν το ψάξεις και το αποφασίσεις, πρέπει να ξέρεις ότι πρέπει να πίνεις πολύ συγκεκριμένη ποσότητα γιατί μπορεί να γίνει επικίνδυνο και ότι μετά απο χρήση ετών σε μενα δημιούργησε ταχυκαρδίες, κατι που μου ανέφερε και μια γνωστή μου. Φροντίζω λοιπόν αν βλέπω παρενέργειες ενα διάστημα να σταματώ ή να μειώνω πολύ την κατανάλωση του. Τέλος, νομίζω ότι στις ΗΠΑ πρεπει να έχει απαγορευτεί η χρήση της συσκευής. Πάντως εγω δεν θα το αλλαζα με τίποτα.
Σε νευρολόγο πήγες;Δεν λειτουργούν τα παυσίπονα στην ημικρανία διότι είναι διαφορετική η φύση της από τους πονοκεφάλους.Από τότε που πήγα και μου έγραψε συγκεκριμένο χάπι, όποτε έχω ημικρανία το παίρνω και ευλογώ τη μέρα που πήγα σε νευρολόγο.
Scroll to top icon