ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
10.4.2018 | 15:02

Άμυνα ή κάτι άλλο;

Καλησπέρα σε όλους και χρόνια πολλά!!θα σας εκφράσω και εγώ τον προβληματισμό μου και θα ήθελα να διαβάσω τις απόψεις σας...για πρώτη φορά βρίσκομαι σε μία σχέση που δεν την λες και σχέση κανονική..το παίδι αυτό που βγαίνω εδώ και κάποιους μήνες αντιμετωπίζει σοβαρά θέματα υγείας..δεν ξέρω κατά πόσο παίζει ρόλο αυτό στην συμπεριφορά του αλλά ο ίδιος υσχιρίζεται πως τον επιρρεάζει αρκετά και είναι λογικο!!με διεκδικεί και μου το δείχνει αλλά δεν θέλει να μπεί σε σχέση!υπάρχουν στιγμές που κλείνεται στον εαυτό του κ επίσης είναι αρκετά κλειστός χαρακτήρας..αυτό που με προβληματίζει πέρα από το ότι δεν θέλει να κάνει σχέση είναι ότι μου πετάει ορισμένες φορές διάφορα περίεργα πράγματα όπως ότι δεν ξέρω τι άμυνες έχει ο καθένας κ άλλα τέτοια..όταν συναντιόμαστε με φιλάει και με αγκαλιάζει(κάτι που δεν έκανε στην αρχή),μπορεί να κοιμόμαστε αγκαλιά και να με σφίγγει αλλά όταν είναι να χαιρετηθούμε να τον φιλάω στο στόμα πεταχτά και εκείνος να μην ανταποδίδει..φοβάται να δεθεί μαζί μου ή πολύ απλά δεν θέλει;δεν μου έχει ξανασυμβεί κάτι παρόμοιο..με βασανίζει πολύ η συγκεκριμένη κατάσταση!
1
 
 
 
 
σχόλια
Αν τον θέλεις πολύ, θα πρότεινα να του κάνεις μια μικρή συζήτηση για το τι σε προβληματίζει και να του δώσεις το χρόνο που χρειάζεται και ότι βγεί.Αν δεν έχεις την υπομονή, να το τελειώσεις όσο είναι νωρίς.
Scroll to top icon