ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
10.4.2018 | 18:14

..

Πραγματικά έχω προβληματιστεί πάρα πολύ! Οι περισσότεροι γονείς δεν πληρώνουν το φροντιστήριο του παιδιού τους. Λόγω κρίσης υπάρχει δυσκολία και το κατανοώ απόλυτα. Αλλά λίγη διακριτικότητα δεν βλάπτει...πως γίνεται η πλειοψηφία των κακοπληρωτών να κυκλοφορεί με τζιπ, τα παιδιά τους με επώνυμα ρούχα και το τελευταίο iphone, να έχουν δικό τους μηχανάκι σε ηλικία 16 ετών κτλ και να χρωστάνε τουλάχιστον 3 μήνες δίδακτρα ο καθένας?..Το ενοχλητικό είναι να σου λένε ότι δεν έχουν (σε περνάνε για ηλίθιο προφανώς) και εσύ να πληρώνεις νοικι, εφορία ,ρεύματα.. Ούτε μπορείς να σταματήσεις τα παιδιά, ούτε μπορείς να ζητάς συνεχώς τα οφειλόμενα. Δεν μπορώ άλλο...Τι να πω.. Κάτι κάνω λάθος..
3
 
 
 
 
σχόλια
Θα πρεπει να βαλεις ορια. Ειδικα εκει που βλέπεις πως υπαρχει δυνατοτητα για αλλα και αλλα. Μην νιωθεις ασχημα, εχεις μια επιχειρηση, οχι φιλανθρωπικο ιδρυμα. Αλλο να αποφασισεις εσυ να δειξεις σε καποια περιπτωση, που σε συγκινει, ενα ανθρωπινο προσωπο και αλλο να γινεις ο μλκς της υποθεσης.
Scroll to top icon